2. Poviem rodinným príslušníkom, aby tam nechodili
3. Chytím vankúš
4. Zložím okuliare
5. Vrazím doň hlavu a vreštím z plných pľúc
Po tomto hysterickom prejave sa vrátim do relatívne normálnych koľají. Ale toto funguje len pri tých čudných pocitoch, keď sa stane niečo, čo sa bežne nedeje a vyvedie ma to z miery, tak to riešim inak, lenže to je na inú diskusiu
ja mam teraz dost casto take pocity..co robim? ked je to so mnou zle, poplacem si, alebo spominam ake to bolo kedysi a dufam ,ze vsetko bude tak ako predtym...mozno o pol roka, o rok...ale bude ...alebo si predstavujem take strasne veci...neviem preco..u mna neplati, ze ked myslim na dobre veci, tak to prejde...hmmm
mjúzik plíz, freendz a som vyliecena, ale malokedy mavam depku. vacsinou som ja ten optimista, ktory vsetkych presviedca, ze to bude dobree...co narobim
ja som istý čas mala také pocity že proste som bola smutná aj keď som nemala dôvod a nevedela som prečo to tak je, no ale potom to nejak prešlo samo, ale skús počúvať obľúbenú hudbu, to zaručene pomáha
hm snazim sa byt v blizkostio dobrych priatelov a ludi ktory ma pobavia alebo rozveselia...v horsom p=ripadeš si pustim smutnu hudbu a poplacem si..... ale ked je to uz velmi zle tak sa o tom sniekym komu doverujes porozpravaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2. Poviem rodinným príslušníkom, aby tam nechodili
3. Chytím vankúš
4. Zložím okuliare
5. Vrazím doň hlavu a vreštím z plných pľúc
Po tomto hysterickom prejave sa vrátim do relatívne normálnych koľají. Ale toto funguje len pri tých čudných pocitoch, keď sa stane niečo, čo sa bežne nedeje a vyvedie ma to z miery, tak to riešim inak, lenže to je na inú diskusiu