Neviem či tu niekto z vás mal podobný problém, ako som už raz písal behávam každý deň 2-3 hodiny (cez víkend aj väčšinu dňa), snažím sa ísť takým poklusom, ale vždy začnem cítiť tlak na hrudníku ako keby som mal málo vyvinutý hrudník, a pľúca pod záťažou
citis to aj pri inej aktivite, kde musis dlhsie viac dychat? bolest na hrudi sa vacsinou spaja so srdcom :/ pluca mas tak velke ako hrudnik. to co si napisal nebude pricina a ani to, ze by si nemal kondicku.
poznám to, aj ja som sa s tým boril. zmier sa s tým, že máš nižšiu kapacitu pľúc - teda toto mne povedal mudr, pokračuj v kombinácii behu a chôdze a maratón nechaj iným :-;
Ešte by som sa opýtal či by to mohlo byť z pasívneho fajčenia. Nie je tak časté, ale v robote niektorý ľudia fajčia a niekedy sa tomu dymu jednoducho nie je ako vyhnúť, ale to naozaj že v tom dyme pobudnem maximálne tak 1 minútu až 2
Hmmm...možno to buded ozaj fyziologické..aj ja mám vraj malú kapacitu pľuc, behávam pravidelne, síce menej ako ty, ale nikdy som takýto problém nemala...skús vyhľadať lekára...možno by ti mohol dať dobrú radu aj skúsený kondičný tréner
Ja som tiež kedysi behal a výdrž som mal vždy slabú.. Teraz jak chodím na tréning basketbalu tak to je hrozné bo sa strašne rýchlo vyčerpám. Ale dokážem vždy akoby prekonať hranicu svojich možností a niekedy aj uplne vyčerpaný dokážem sa rozšprintovať. A mne nieje na odpadnutie ale keď už fakt veľa bežím cítim akoby mi až na vracanie bolo alebo čo a strašne ma bolí hrudník..
Lenže môj problém je že mám hrudnú kyfózu. Akoby to čo by som mal mať na hrudníku mam na chrbte Tým chcem povedať že mam plochý malý hrudník a akoby "hrb" na chrbte..
Ked som zacinal behavat a cvicit mal som rovnaky problem, ale este vacsi, zabehol som 3 km a bol som KO... A nie a nie nabrat kondicku... Ale dopomohol som si s Blue napojom pred kazdym behom a kondicka zacala rapidne narastat, vyskusaj » www.energiabhip.sk/n/blue-energy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
To nie je beh, ale rýchla chôdza tak 4,5 až 6km/h
Väčšinou chodím tých 18-22km, 4-5 rokov dozadu som ledva prešiel 7km.
Nefajčím, ani alkohol vôbec nepijem.
Problémy so srdcom by som mať nemal, mám práveže nízky tlak, koli tomu mi ani nedovolili darovať krv.
Pri inej aktivite nie, ale tam telu nedávam tak zabrať.
A čím to môže byť spôsobené?
Naozaj snažím sa žiť zdravo, keď som bola malý stále som chodil po vonku
Lenže môj problém je že mám hrudnú kyfózu. Akoby to čo by som mal mať na hrudníku mam na chrbte Tým chcem povedať že mam plochý malý hrudník a akoby "hrb" na chrbte..