som jemne zúfalá a preto verím, že sa nájde nejaká IT duša, ktroá ma zachráni
vec sa má takto, dnes mi došiel nový ntb Lenovo a napojila som ho na kablovy internet, teda skor kabel zo swicha. Nesiel, poprehadzovala som kable a zacal i
ako je riesene pripojenie na tvojom switchi ? resp na routri za nim ? ma zapnute DHCP a prideluje automaticky IP, alebo mas nastaveny ethernet ako static ?
skusil by som sa pozriet asi na toto :
stlac windows logo+r naraz ( zapni command line )
a napis ipconfig /all
hladaj ethernet adapter local area connection
odfot a posli, alebo povedz, ci je zapnute tam DHCP. toto sprav na tvojom ntb a na stolovom pc. a hod sem fotky, alebo vysledky, ze ci je DHCP enabled na oboch, alebo nie.
noo este sa mas co ucit, ja by som si to solvol tymto sposobom do 10tich minut ale i tak by som ti najradsej naletel do baraku a nastavil router, somethings fishy !
@n0win0u kludne nam to tu prid ponastavovat, sestra uz aj na magiu skoro verit zacala jak sa jej tu secko dojebavalo, seems like it was not the problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
skusil by som sa pozriet asi na toto :
stlac windows logo+r naraz ( zapni command line )
a napis ipconfig /all
hladaj ethernet adapter local area connection
odfot a posli, alebo povedz, ci je zapnute tam DHCP. toto sprav na tvojom ntb a na stolovom pc. a hod sem fotky, alebo vysledky, ze ci je DHCP enabled na oboch, alebo nie.