Twitter mámm radši než Facebook. První dny, kdy nevíte, koho sledovat, jak a proč, Twitter se zdá být tou nejnehostinnější a nejnudnější věcí na světě. Ale to rychle přejde. Proč Twitter používat? Je několik důvodů.
@3 ja netweetujem, ale predpokladam ze tam vobec nie je napr. chat. facebook mi pride na hromadnu, rychlu komunikaciu, zatial co twitter mi pride cisto ako dennik. nechcem nikoho urazit, ale na twitter by som sa regla tak vo veku 12 rokov keby som chcela stalkovat co kazdych 5 minut robi nejaka celebrita, teraz ma uz nic take nezaujima.
Súhlasím s @1 , mám oboje a Twitter je robený úplne iným štýlom ako Facebook , iba pár vecí majú spoločných napr. Modry dizajn , každopádne by som to neporovnávala.....
Btw Zaplatili ti aby si urobila reklamu na Twitter?
@fluptak - áno pretože spomína hore facebook. Tu sme na birdzi. Vyznievať mi to nevyznieva ani trochu len, pretože kebyže napíšem za facebookom všetky existujúce sociálne siete tak stále by to vyzeralo že birdz vynímam z rodiny sociálnych sieti?
Celým tým si vlastne povedala, že tam chodia normálnejší ľudia, lebo to nie je tak populárne...
Čo myslíš, ako to bude, keď na to začnú chodiť deti ako na fb? Ktoré, mimochodom, v priateľoch mať nemusíš, čo ti tie statusiky, ktoré vraj na Twitteri nie sú, eliminuje.
Jedno je väčší bordel jak druhý, je jedno či na komunikáciu používaš fb alebo Twitter...
a neviem, twitter mi nepríde nejako úžasný, aj tam sa nájdu ľudia, ktorí pridávajú dementné fotky a tweetujú pomaly každú minútu a sú rovnako otravní ako na FB. plus, irituje ma ako sa rozšírili hashtagy aj na iné siete a stránky
Aj ja oveľa radšej twitter, fb ani nepoužívam. Jediná nevýhoda je to, že chýba tam kvalitný chat. Ale čo sa týka komunikácie, na to by som vždy volil Skype, takže tak...
e sim je ekonomicko vojensko politicka socialna hra - simulacia realneho sveta. vstup do kongresu , stan sa prezidentom slovenska, rob biznis, alebo bojuj v legiach za oslobodenie slovenska. nevahaj, slovensko ta potrebuje!
e sim je ekonomicko vojensko politicka socialna hra - simulacia realneho sveta. vstup do kongresu , stan sa prezidentom slovenska, rob biznis, alebo bojuj v legiach za oslobodenie slovenska. nevahaj, slovensko ta potrebuje! » esimsecura.com/lan.40774/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Btw Zaplatili ti aby si urobila reklamu na Twitter?
a na margo 1. -> učí vás dojebávať jazyk na skratky a obmedzené vetné konštrukcie.
viac nemám čo dodať. celkovo nerozumiem, čo si nám vlastne chcela povedať.
si super! vieš používať ctrl + c a ctrl +v !!!
ale tu si na birdzi, nie na facebooku či inej sociálnej sieti.
Moja najnovsia zavislot
To vyznieva, ako keby si BIRDZ vynímal z rodiny sociálnych sietí......len sa pýtam, ma to tak zaujalo
Celým tým si vlastne povedala, že tam chodia normálnejší ľudia, lebo to nie je tak populárne...
Čo myslíš, ako to bude, keď na to začnú chodiť deti ako na fb? Ktoré, mimochodom, v priateľoch mať nemusíš, čo ti tie statusiky, ktoré vraj na Twitteri nie sú, eliminuje.
Jedno je väčší bordel jak druhý, je jedno či na komunikáciu používaš fb alebo Twitter...
a neviem, twitter mi nepríde nejako úžasný, aj tam sa nájdu ľudia, ktorí pridávajú dementné fotky a tweetujú pomaly každú minútu a sú rovnako otravní ako na FB. plus, irituje ma ako sa rozšírili hashtagy aj na iné siete a stránky
kto ma T tak mi moze napisat tsku