podľa mňa je najspoľahlivejší rapidshare a keď si ho ešte aj zaplatíš tak neni problém ... teda spoň ani ja nemám sťahujem koľko chcem od rána do večera
torrent: zalezi podla poctu ludi, ktori to zdielaju. zvacsa nove veci sa stahuju velmi dobre a velmi rychlo... velmi dobre na stahovanie hier a filmov (ale nehladaj tam dabovane filmy- nenajdes)
rapidshare a ine share-y: musis stahovat vela malickych suborikov, pri neplatenych sluzbach nic moc rychlost, musis cakat, kym zacne stahovanie.... (dobre na stahovanie prkotin, dabovanych filmov, pesniciek...)
rozhodni sa ako chces... jedno aj druhe je dobre...
hej aj ja dost casto pozeram online len podaktore filmy nie a nie najst. napr. minule som nenasla clockwork orange, v rapidshare to malo zas milion casti na stahovanie tak som to dala cez torrent
Keďže nemám dynamickú IP tak cez rapid mi to teda moc nejde.. a zaplatené to nemám ani sa mi nechce. Tak cez torrent, a ide to tiež v poho ak to ťahá viac ľudí
ked chces filmi tak odporucam upnito bodka sk ale ono sa to neda povedat z kadial sa take veci stahuju ... je to zlozite lebo jedna vec sa mozetahat jednoduchsie z torrentu a ina z uplodovacich serverov ...
@fxx preco je torrento podla teba kktina? ved tam vzdy najdes bez problemov najnovsie filmy, a ked sa mi to rozbehne pekne, co sa zvacsa rozbehne, tak taham tak styri mega za sekundu, neviem co je zle na torrentoch ..
Ak sa skupina ludi rovnakeho zaujmu zlozi a zaplati si spolocny ucet, vyjde ich to lacnejsie. Ak medzi sebou tocia DVDecka a tahaju v ramci dohody ktoru maju je to pohoda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
cez rapidshare či dačo ine kde je to upnute
ale p2p servery vedu aj u mna
torrent: zalezi podla poctu ludi, ktori to zdielaju. zvacsa nove veci sa stahuju velmi dobre a velmi rychlo... velmi dobre na stahovanie hier a filmov (ale nehladaj tam dabovane filmy- nenajdes)
rapidshare a ine share-y: musis stahovat vela malickych suborikov, pri neplatenych sluzbach nic moc rychlost, musis cakat, kym zacne stahovanie.... (dobre na stahovanie prkotin, dabovanych filmov, pesniciek...)
rozhodni sa ako chces... jedno aj druhe je dobre...
Torrenty rulez cause we are all the pirate bay
Prípadne .3gp filmy do mobilu z pochybných zdrojov, z tých si púšťam len zvuk.
z rapidu stiahnem jeden film za hodinu