Ženy sukní svých odloží a sukněmi mužu odívat se budou.Jednou velmi dlouhý,pak krátky a v době,kdy bude lidstvu nejhúře,vlas kratší mužú nositi budou.Príjde doba,že z tisíce dívek jedené panny nebude
Že ak sa niekto musel v proroctvách venovať ženskému panictvu a tomu čo budú nosiť, tak je to dosť divný prorok. Okrem toho, neviem či všetci žiju za nejakou časovou bariérou keď si nevedia priznať že sa tu obcovalo odjakživa a obcovať sa bude, to že je to teraz viac vidno vďaka médiám a internetu neznamená, že si ženské panictvo poctivo stráźievali do svadby aj pred tým...
@kolcak123 podla mna sa k tomu neblizime podla mna uz sme v tom sak dnes je dost tazke na strednej najist pannu a preco lebo bud sa spili a dali niekomu to simbulizuje to vino alebo za peniaze dakomu daju a to symbolizuje to zlato
@karlotisko tam sa nepíše iba o ženskom panictve. Tu máš pokračovanie:
,,Bude to pre ženu doba rovnoprávnosti i bezcenosti.Bude celá Europa žiť v strachu,čo bude zajta.,,
Je to až príliš podobné tejto dobe(na žiadnu inú sa toto proroctvo nepodobá) Teraz sa to ako keby iba začínalo A čo sa týka stráženia panictva,tak dakedy bolo isto viac panien ako teraz a ak aj o to ženy prišli tak zvyčajne znásilnením
@tallhassee teraz sa panictvo stráca už na základke Super si to vystihol
"Ženy sukní svých odloží a sukněmi mužu odívat se budou." Ako metafora môže byť ale nedá sa povedať že to platí na 100%. Aj dnes nosia ženy sukne.
"Jednou velmi dlouhý, pak krátky" ?
" a v době,kdy bude lidstvu nejhúře,vlas kratší mužú nositi budou." Ak urobím priemer dĺžky vlasov všetkých mužov a všetkých žien nemyslím si žeby ženy mali kratšie vlasy ako muži. Ani najhoršie nám dnes nie je.
"Príjde doba,že z tisíce dívek jedené panny nebude,neboť dívky panenství své už před zasnoubením mužum jiným za zlato a víno dají"
Ak úplne náhodne vyberiem tisíc dievčat neverím že ani jedna panna tam nebude
Takže v súčastnosti nenaplnené a navyše tieto proroctvá sú od veci pretože tam nie je dátum alebo podmienka kedy sa to má splniť. Takže je to vlastne len čakanie na to kým tieto okolnosti nastanú.
@james144 bola to jedna z najslávnejších veštkýň sveta Sybila!!!!A aj odborníci usúdili že aj napriek tomu že je to proroctvo staré stovky rokov,obdivuhodne vystihuje dnešnú dobu!
@kolcak123 Nezamyslieť sa nad tým čo čítaš/počúvaš bez toho aby si si zanalyzoval obsah a rovno tomu uveriť je príznakom slabej mysle. Zachytil si tam niečo čo ťa zaujalo a zvyšok si už zjedol aj s navijakom. Gratulujem si zmanipulovaný.
@kolcak123 dobre.... Zdroj nie je napísať, že to napísala Sybila...*facepalm* ale mám taký krutý dojem, že ten zdroj sem aj tak nenapíšeš a môj šiesty zmysel mi hovorí, že to bude asi preto, lebo ho sám pokladáš za pofidérny...
@james144 vydno že o tom vieš prd Táto všetkyňa predovedala že Hanibal(ak vieš kto to bol) vtrhne do Itálie a taktiež predpovedala jeho porážku.Dalej predpovedala vzostup rímskeho cisára Konštantína Veľkého (vrátane jeho mena) predpovedala osem rokov pred jeho narodením.
a co sa tyka toho panenstva....v minulosti sa vydavali zeny uz aj v 16-17 niekedy aj skor, a vtedy prichadzali o panenstvo...vcelku skoro rovnako ako dnes.....a neverim, ze keby priemerny vek sobasu v minulosti bol nad 25, tak by bola vacsina z nich este pannami...trtkalo sa vo velkom vzdy, nielen dnes, aj v minulosti si mal mlade nepanny....akurat dnes to nie je take tabu....a s tym vinom a zlatom to sedi perfektne - to bolo tiez vzdy, ved v rime boli bezne hromadne orgie, kde sa opili vinom a sukali hlava-nehlava....problem je len stredovek, kedy sa to vsetko ututlavalo, a sexualita sa brala ako nieco neciste...si pamatam ako som pozeral dokument, ako vo francuzsku v 17. storoci sa milovalo - kludne v parku, v noci, a to bolo v mestach...na dedinach spal pomaly kazdy s kazdym, len sa to nikto nesmel dozvediet, lebo vtedy zena bola brana ako majetok, takze ak by to jej muz zistil, hned by "posla"....
@echoechoecho lepšie by som to ani ja nenapísal nie len v 16-17,niekde už aj v 13 rokoch a aj to možno hovorím veľa No ale stále to bolo po svadbe,zatiaľ čo teraz je to od svadby daleko No dobre,robilo sa to aj pretým ale nebolo toho až tak veľa a zase nemôžeme brať do úvahy ked vojaci trtkali mladé ženy.Vtedy ženy nemali na výber,buď dali alebo došli.Ved ked si napríklad zoberieme hromadné trtkačky ked sa dostali rusi do Berlína.Sa my zdá že polovica žien bola znásilnená(ak nie viac) Tak Rimania boli experti,tam išla žena na ulici a pretiahli ju ako nič a o otrokoch ani nehovorím No tak o tom som ešte nepočul.Budem si to niekde musieť pozrieť,známy mi je iba až tak Cassanova No ale vládkyňe a všeliake hrabjenky hovoria za všetko.Napríklad taká Katarína Veľka Tá koľko milencov mala
Tak že všetko už máme vyjasnené K tým šatom by sme mohli priradiť uniformy.Dakedy ženy nesmeli byť v armáde.Čiže b nám to náramne sedelo
@kolcak123 Napísal som ti prečo je to nezmysel Tak si to prečítaj. Tieto proroctvá sú o čakaní na súbeh okolnosti. Môžeš čakať aj ďalších 1000 rokov a nemusí sa naplniť. A aj keby sa naplnilo čo z toho? Povieme si aha už to je? No a? Navyše pochybujem že si študoval originál. V prekladoch sa veľa veci stráca takže ho ani nemôžeš plnohodnotne vykladať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
,,Bude to pre ženu doba rovnoprávnosti i bezcenosti.Bude celá Europa žiť v strachu,čo bude zajta.,,
Je to až príliš podobné tejto dobe(na žiadnu inú sa toto proroctvo nepodobá) Teraz sa to ako keby iba začínalo A čo sa týka stráženia panictva,tak dakedy bolo isto viac panien ako teraz a ak aj o to ženy prišli tak zvyčajne znásilnením
@tallhassee teraz sa panictvo stráca už na základke Super si to vystihol
"Ženy sukní svých odloží a sukněmi mužu odívat se budou." Ako metafora môže byť ale nedá sa povedať že to platí na 100%. Aj dnes nosia ženy sukne.
"Jednou velmi dlouhý, pak krátky" ?
" a v době,kdy bude lidstvu nejhúře,vlas kratší mužú nositi budou." Ak urobím priemer dĺžky vlasov všetkých mužov a všetkých žien nemyslím si žeby ženy mali kratšie vlasy ako muži. Ani najhoršie nám dnes nie je.
"Príjde doba,že z tisíce dívek jedené panny nebude,neboť dívky panenství své už před zasnoubením mužum jiným za zlato a víno dají"
Ak úplne náhodne vyberiem tisíc dievčat neverím že ani jedna panna tam nebude
Takže v súčastnosti nenaplnené a navyše tieto proroctvá sú od veci pretože tam nie je dátum alebo podmienka kedy sa to má splniť. Takže je to vlastne len čakanie na to kým tieto okolnosti nastanú.
A niečo sa mi marí, že napísala viac knih a potom ich hadzala do ohňa pred vladcom, či?
Presne tak,pred rímskym kráľom Tarquinom
a co sa tyka toho panenstva....v minulosti sa vydavali zeny uz aj v 16-17 niekedy aj skor, a vtedy prichadzali o panenstvo...vcelku skoro rovnako ako dnes.....a neverim, ze keby priemerny vek sobasu v minulosti bol nad 25, tak by bola vacsina z nich este pannami...trtkalo sa vo velkom vzdy, nielen dnes, aj v minulosti si mal mlade nepanny....akurat dnes to nie je take tabu....a s tym vinom a zlatom to sedi perfektne - to bolo tiez vzdy, ved v rime boli bezne hromadne orgie, kde sa opili vinom a sukali hlava-nehlava....problem je len stredovek, kedy sa to vsetko ututlavalo, a sexualita sa brala ako nieco neciste...si pamatam ako som pozeral dokument, ako vo francuzsku v 17. storoci sa milovalo - kludne v parku, v noci, a to bolo v mestach...na dedinach spal pomaly kazdy s kazdym, len sa to nikto nesmel dozvediet, lebo vtedy zena bola brana ako majetok, takze ak by to jej muz zistil, hned by "posla"....
Tak že všetko už máme vyjasnené K tým šatom by sme mohli priradiť uniformy.Dakedy ženy nesmeli byť v armáde.Čiže b nám to náramne sedelo
Ale čo vlasy?????
@james144 ja nehovorím že viem všetko ale čo sa týka tohoto,môžem povedať že toho viem viac ako ty
@kolcak123 Napísal som ti prečo je to nezmysel Tak si to prečítaj. Tieto proroctvá sú o čakaní na súbeh okolnosti. Môžeš čakať aj ďalších 1000 rokov a nemusí sa naplniť. A aj keby sa naplnilo čo z toho? Povieme si aha už to je? No a? Navyše pochybujem že si študoval originál. V prekladoch sa veľa veci stráca takže ho ani nemôžeš plnohodnotne vykladať.
Btw ktorá Sibyla? Na wikipédii je ich desať
» www.konec-2012.cz/Vestby/Sibyla-s...