Prosím ako mám schudnúť aspoň 10-15 kíl za dva mesiace ?
prosim vas ako mam schudnut stale len priberam neviem ci to je menzesom alebo uz neviem.potrebujem surne pomoct lebo to nevydrzim.nevydrzim sa na seba pozerat do zrkadla.kazdy mi v triede hovori ze 'ahha ide tlstá svina' (((((((
ak chces zdravo, tak upravit jedalnicek a civicit.. pozor, pri cviceni casto naberas svaly, cize vaha moze byt vyssia ako bola.. ja som dala trochu dole brucho a vazim o 5 kg viac ako som vazila predtym, takze tak -.- ale nemozem ti garantovat ze to pojde, kazde telo reaguje na cvicenie inak a ludia co cvicia tyzden dosahuju lepsie vysledky ako ja, co cvicim pravidelne dva a pol mesiaca.. ak chces schudnut urcite a nasilu tak nejedz, ale to podla mna neni dobra cesta. len tolko, ze z toho schudnes urcite
napríklad je nejem hovädzie mäso ani bravčové. jediné čo dám do huby je ryba, hydina a divina. žiadny fasfood, čiže burgery a podobne. keď si to človek dá raz za čas fajn, nič sa nedeje. žiadne sladené nápoje typu cola, pepsi... sladená minerálka je ešte v poriadku.
ak ideš jesť zeleninu, vypusti zeleninu ktorá ti naduje brucho a vytvorí plynatosť, ako fazuľa, šošovica a pod.
žihľava podporuje látkovú výmenu, čiže žihľavový čaj ti prečistí obličky a troška zrýchli metabolizmus.
skús začať behať, jesť tak ako sa má ráno, na obed, na večeru, jedlá medzi tým. jesť pravidelne a v malých porciách. neprejedať sa. i keď niekto navarí tvoje obľúbené jedlo, rozdeľ si ho na menšie porcie.
Po šiestej nejedz (možno dáke jablko jedno ak to bude v kritickom stave) a každý večer cvič Hlavne si to treba udržiavať a mať pevnú vôľu na to aby si sa prekonala
@krcik222 Sú údaje v tvojom profile pravdivé? To myslím tých 50kg a 167cm ? Lebo ak hej, tak ja si myslím, že nemôžeš byť na tom až tak zle ako píšeš. Ešte nechápem jednej veci.... Tebe takto nadávajú do svíň? To čo za inteligentov máš v triede?!
Ale v Tvojom veku je úplne normálne, že si naraz viac pribrala, naberáš ženské krivky (tvary). Na mňa mali tiež narážky, keď sa mi rozšírili boky, nevšímaj si ich.
10-15 kilo za dva mesiace ????? .... teda ak to nechces vsetko pribrat naspet tak reálne cislo za mesiac je tak 3-5kg. myslim ze to chce len trpezlivosť... schudnut rýchlo sa sice dá ale existuje takzvaný jojo efekt s ktoym to priberies naspet. A ako schudnut ? jesť pravidelne viac krát za den a po menej ... hlavne to nezvládať !!! a takých 10-15 kg by si mohla schudnut tak za cca 5 mesiacov.
dakujem všetkym moje udaje su cca 168 cm a 74 kg pišem to len preto ze 167 cm a 50 kg aby sa mi nesmiali ako si ich nemam vsimat ked sa mi o tom aj snívaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa XCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
@krcik222 ahoj.. mám podobný problém.. ty máš zatiaľ len miernu nadváhu.. tak ako ja.. mám tiež 13 a som menšia tým pádom chudšia ako ty ale je to to isté ja mám 147 cm a 60 kg,, tak za orvé.. rozhodne never dietám!! ty vieš sama, čo ti prospieva a čo ti škodí.. jedz všetko čo máš rada, ale tú nezdravú časť viac omedz. pi§! veľa pi!! čistá voda je naj ale keď si chceš trocha osladiť život kúp si pramenitú či dojčenskú vodu rajec alebo lucka apod. vela ovocia a zeleniny... vela!! potom hovädzie mäso čo sa týka sladkosti tak musli či tvarohová tyčinka, vajcia, vtáčie mlieko..spolužiakov ti nezávidím ja mám kamošov a nepovedala by som, že som škaredá takže.. stačí schudnúť ty tiež vyzeráš dobre veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
kks niekto ani zaboha schudnut a druhy ani za boha pribrat ... ah jaaaaj -.-
asi prestať žrať ako sviňa.
ak ideš jesť zeleninu, vypusti zeleninu ktorá ti naduje brucho a vytvorí plynatosť, ako fazuľa, šošovica a pod.
žihľava podporuje látkovú výmenu, čiže žihľavový čaj ti prečistí obličky a troška zrýchli metabolizmus.
skús začať behať, jesť tak ako sa má ráno, na obed, na večeru, jedlá medzi tým. jesť pravidelne a v malých porciách. neprejedať sa. i keď niekto navarí tvoje obľúbené jedlo, rozdeľ si ho na menšie porcie.
neviem je to na tebe musíš mať na to vôľu.
všetko záleží od nej.
daj aktualne udaje
@stahli tak ono da sa ale neni to zdrave tak 10kg je ok
@kamush195 a to co si robila ja si neviem ani predstavit ako sa da dat za mesiac 10kg dole
ale ako ti už bolo povedané z toho vyrastieš...
Iben