Ahojte, ráno som vstala a dosť sa mi točí hlava. Neviete z čoho to môže byť ? Hlavne prosím, poradili by ste mi, čo s tým mám robiť, resp. čo pomáha najlepšie?
@gwenstacy
"Hlavne prosím, poradili by ste mi, čo s tým mám robiť, resp. čo pomáha najlepšie?"
to tak nejak... prekvapivo... závisí od toho PREČO sa ti točí hlava. random možné dôvody čo mi napadnú: anémia, nízky tlak, podvýživa.
je ich ešte určite omnoho viac, ale toto sú také najčastejšie.
čiže na tvoju otázku sa odpovedať nedá, keďže si uviedla symptóm, a neriešia sa symptómy, ale ich dôvod.
ja mám to točenie a príšernú boles už asi pol roka, ak nedodržiavaš pitný režim, málo spíš a si unavená može to byť tým alebo nízkym tlakom, prípadne ti chýbajú nejaké minerály/ vitamíny... jediné čo ti možem doporuči je chod k doktorovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
"Hlavne prosím, poradili by ste mi, čo s tým mám robiť, resp. čo pomáha najlepšie?"
to tak nejak... prekvapivo... závisí od toho PREČO sa ti točí hlava. random možné dôvody čo mi napadnú: anémia, nízky tlak, podvýživa.
je ich ešte určite omnoho viac, ale toto sú také najčastejšie.
čiže na tvoju otázku sa odpovedať nedá, keďže si uviedla symptóm, a neriešia sa symptómy, ale ich dôvod.