Nejaky dzivy gympel v KE__???...mam priemer 1 aj ked to vzdy len tak ze som ucitelkam musela vselico slubitt.........aa na srobarku asi nemam taze ked nieco ine plss ???
srobarka a postova patria medzi najlepsie skoly, ak si myslis, že na nich nemas, tak si skus dat cosi "horsie" ako exnarovu a pod... ale podla mna by si srobarku mohla skusit
@swan na napriklad by som teraz urcite ovela radsej sla na gympel ako na obchodnu kde som chodila.. aspon by som mala vacsiu sancu dostat sa na normalnu vysku ako teraz, ked som musela ist na druhe kolo na odbor kde beru každeho lebo nikto to studovat nechce
ďakujem sandy114 veľmi si mi pomohla lebo som nevedela že či poštová je dobra tak asi si dam na poštovu a šrobarku a prečo exnarova je horšia...lebo predtým som rozmyšľala nad exnarovou alebo OA Watsonova
@narazuvzdornaa no mozno ale ja som to pocul len posledny polrok..a pocujem to teraz dost casto a to som na vychode SR nebol 4roky a uz sa to pomaly dostava aj ku nam na zapad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Čo ja viem,Šrobárka,Poštová,Park Mládeže... v KE ich máš milión.
@swan na napriklad by som teraz urcite ovela radsej sla na gympel ako na obchodnu kde som chodila.. aspon by som mala vacsiu sancu dostat sa na normalnu vysku ako teraz, ked som musela ist na druhe kolo na odbor kde beru každeho lebo nikto to studovat nechce
vtipne tam je profesorsky zbor 5- ale inak fajn. az na to ze sa rozpadava skola nad hlavami....
ale nie, celkom spokojna som tam.. aj ked su nervy casto.
Veď to je už pomaly archaizmus.