Cítim sa strašne. Ale viem ze mi nikto problémy nevyrieši a ani ja nie. Sú to veci co tu budú. A vždy keď som skúsila navštíviť psychológa ja alebo mama tak nám dávali také rady ktoré si aj samé vieme povedať. Prišlo nám to bezvýznamné. Vieteoniekomdorom?
Ahoj, pokiaľ si nevieš dať naozaj rady, čo sa týka psychiky, myslíš, že na teba padajú steny a ak sa najprv bojíš na psychoterapiu, skús IPČKO. Mňa mama vysmiala, ked som jej povedala, ž epotrebujem odbornú pomoc tak som to riešila celkom sprosto.. ale nemyslím si, že Ti nepomôže, len sa netreba báť
Vieš, ono, nemôžeš tam ísť s tým, že ideš hodnotiť prácu toho človeka, alebo čakať, či ti povie niečo čo by ťa v živote nenapadlo... lebo ono povedať si, že "á jasné, však na to by som prišiel aj sám" je iné, keď ti to niekto hovorí, ale keďže si vyhľadal odbornú pomoc, tak asi si na to sám neprišiel alebo to nerealizoval.
Tieto veci sú strašne individuálne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Tieto veci sú strašne individuálne...