Prosím pomôžte, ked to už študovaní slovenskí lekári nedokážu
Dnes ráno strykovi nabehol na hrudniku opuch, opuchnuty pas na pravej strane, vobec nie scervenany, len doslova pasovy opuch, v mieste pocituje bolet, bol uz aj rano hospitalizovany(bol uz raz vazne operovany na srdce, takmer umrel)...lenze mili lekari v
@00wonderamanda sorry, ale... neuvedomuješ si ako odveci je pýtať sa niečo také tu? "ľudia čo to majú vyštudované nevedia o čo ide, a tak sa obraciam na bandu pubertiakov, že možno budú vedieť"? keď už, tak sa spýtam na nejakom fóre na to určenom, napr. na www.zdravie.sk ...
(newsflash - na internete je viac stránok než len birdz, niektoré sa dokonca špecializujú na určité veci!)
@barky aj to som ale spominal vcera ze takto sa dostanes k nejakej domacej/internetovej diagnoze ktora ti nakoniec viac uskodi nez pomoze ak sa podla nej budes riadit potom, hlavne ak to je nieco co moze mat x pricin a u kazdeho to moze byt vyvolane inac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
(newsflash - na internete je viac stránok než len birdz, niektoré sa dokonca špecializujú na určité veci!)
toto som pisal do nejakeho fora vcera
osobne by som sa tiež nespoliehal na birdz ale tak
odporucam lumbalnu punkciu