ako to uz vsetci dobre poznate hovori sa ze protiklady sa pritahuju...myslite si ze je dobre ak su partneri odlisni alebo je potrebne mat podobne zaujmy ciele a pod ...?
musite mat podobne zmyslanie aspon z casti.. pokial mate rovnake priority, ktore vas spajaju, tak mozte byt odlisni.. napriklad, ja som lenivy, zodpovednostiam sa vyhybam, ona je zodpovedna a aktivna..
lenze zalezi, ake protiklady maju mat... lebo hovoris tu aj o povahe, ale aj o zaujmoch.... podla mna cim viacej zaujmov je spolocnych tym lepsie, ludia tak mozu spolu travit viacej casu a roznymi druhmi aktvit, nie len sediet vonku na lavicke a cmulat sa a protiklad povah sa podla mna da
Podľa toho v čom odlišní.. Naše povahy sú úplne protiklady.. On je zodpovedný, tichý a rozumný, ja som u nás tá "bláznivá", ale máme podobné ciele, sny a predstavy.. to je podľa mňa podstatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
sme taki odlisni a pritom tak rovnaki