Mali ste už pruh (resp. dostali ste ho)? Pred 2 dňami som zacítil na bruchu také ''cudzie teleso'' , ktoré síce nebolí, no cítim ho, keď sa pohybujem. Neviem či to je práve pruh, alebo niečo iné...
Tí, čo mali pruh...boli ste aj na operácii? Koľko stál
sak sa chod dat prehmatat a hned sa bude vediet ci mas abo ne. Druhov a komplikovanost hernii je viacej, operaciu plati poistovna. Ak je to velmi mala hernia, tak ti mozu dat len stahovaci pruh a ona sa casom najskor vrati kam ma a vsetko sa zahoji
@ssnehulienka Ja len sa informujem neviem vôbec aký je v tom systém, či sa platí niečo, alebo nie :/ @bress Hej, pôjdem sa popýtať čo a jak... dík za info
Teraz som si o tom prečítal a vraj najlepšia poistka sú pevné brušné svaly no nič asi začnem častejšie robiť nejaké cviky na brucho len tak preventívne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ved to normalka hradi poistovna
@bress Hej, pôjdem sa popýtať čo a jak... dík za info
@kittan to musis robit cviky na core a ne len brucho, kedze tam ide o to jak a ako dobre sa ti rozlozi tlak.