v takej hnusnej putike, kde ani záchod nebol, lebo to tam akurátne prerábali, such class. to bolo zároveň prvé aj posledné rande s dotyčným. mladosť pochabosť
moje prve prve rande bolo uplne onicom, s onicom clovekom a vlastne som asi az doma zistila ze to bolo rande
ale moje prve rande s mojim frajerom bolo to najlepsie a najkrajsie co som kedy zazila ^_^
no, neviem či to bolo rande ale asi bolo a uvedomil som si to dosť neskoro v podstate, bral som to uplne ako bežné ,,ísť von a rozprávať sa,, takže som musel pôsobiť ako totálny psychopat a človek mimo realitu lebo si pamätám že som jej hovoril aj niečo o vesmíre of kórs ...
bola to iba prechádzka cez mesto s prvým dievčaťom ktorá ma svojou krásou totálne dostala a zaľúbil/zahľadel som sa do nej ... a bol večer, čiže večerné mesto
Bol Maj vzal som ju na luku cca 1,5 km od dediny , bolo asi 23:15 a len sme si lahli a pozerali na hviezdy a rozpravali sa.Opytal som sa aky je jej oblubeny serial ona odpovedala ze Supernatural a vtedy som vedel ze musi byt moja
Ukazoval som jej suhvezdia proste vsetko, bohuzial ako by som nechcel byt stastny je to taky pocit skusim ho opisat :Najprv tuzite po vztahu a ked ho uz mate tak sa ho chcete zbavit, ale to je so vsetkym m:
@flux luxus po takej divožienke snívam, snáď sa mi podarí takú vhodnú vo všetkých smeroch, ktoré chcem aby mala nájsť a možno práveže potrebujem nejaký opak
@tikalok hm inak, teraz mi došlo ako to mohlo byť pochopené, ja som rozmýšľala, že či sa to dalo rátať ako rande, nedegradujem matfyz ako miesto nehodné takej udalosti, práve naopak
a ja netuším kedy to bolo prvé a kedy to bolo rande.
prvý krát sme sa videli v škole na seminári, to že sa mu páčim, mi prvý krát napísal do správy na facebokou, naliali sme si čistého vína a dohodli sme sa, že to teda spolu skúsime. no a odvtedy sme spolu a je to fajn. nuž a tak.
Na kaplnku, kde je úplny pokoj a pekný výhľad, avšak my sme sa tam len smiali smiali smiali To bolo veľmi dávno a ani neviem či to bolo rande nikto ma nikdy tak priamo na rande nezavolal..ale bol to chlapec, ktorému som sa páčila a pozval ma von..takže asi bolo
hm...prvykrat co som to ja brala ako rande to bola vecera a prechadzka na palisadach, smerom na Slavin, kde sme sa samozrejme asi 5x stratili...ale bolo to uzasne romaticke, jednak palisady a potom...bol to ten stav ked uz sa chcete chytit, pobozkat, vyobjimat, ale este sa bojite urobit prvy krok joooj spomienky chodte het.
Keď rátam to, odkedy spolu chodíme tak to sme boli na lúke - deka, západ slnka, potom hviezdičky, no krása :happy: (a to som vtedy stresovala, že kam ho zavolám, aj som tu mala fórko, ktoré ani nechápem, ako som mohla založiť )
s terajším som šla k nim domov na film.
ale tak my sa poznáme už tri roky, na tom nebolo nič špeciálne, proste pár kamarátov, čo pili pivo a spolu pozerali na Interview
my sme asi ani nemali "rande" alebo čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
na matfyze.
jedli sme cipsy z lidluuuu
ale moje prve rande s mojim frajerom bolo to najlepsie a najkrajsie co som kedy zazila ^_^
bola to iba prechádzka cez mesto s prvým dievčaťom ktorá ma svojou krásou totálne dostala a zaľúbil/zahľadel som sa do nej ... a bol večer, čiže večerné mesto
prvé rande s mojim mužom vo vinárni. ♥
Ukazoval som jej suhvezdia proste vsetko, bohuzial ako by som nechcel byt stastny je to taky pocit skusim ho opisat :Najprv tuzite po vztahu a ked ho uz mate tak sa ho chcete zbavit, ale to je so vsetkym m:
Presne toto sa mi stalo na druhom ,,rande". To prvé dopadlo katastrofálne, ale odohrávalo sa na Trenčianskom hrade.
prvý krát sme sa videli v škole na seminári, to že sa mu páčim, mi prvý krát napísal do správy na facebokou, naliali sme si čistého vína a dohodli sme sa, že to teda spolu skúsime. no a odvtedy sme spolu a je to fajn. nuž a tak.
K otazke - niekde v blizkosti modreho kostolika.
a na druhom rande sme tuším zmokli ny bicykli a na treťom fajčili na strome a ďalšie už nebolo. tušímže.
ale tak my sa poznáme už tri roky, na tom nebolo nič špeciálne, proste pár kamarátov, čo pili pivo a spolu pozerali na Interview
my sme asi ani nemali "rande" alebo čo.