Z prieskumu môžme krásne vidieť, že dievčatá označili aj iné možnosti ako 18+, teda nižší vek, zatiaľ čo chlapci, označili v prevažnej väčšine možnosť 18+ .
Takže môžme s istotou povedať, že ... si robím srandu a je mi to jedno, užívajte si.
ak sa ráta aj polodementný slinťoš ktorý ma v Chorvátsku pozval na pizzu a vypisoval lístočky a chcel sa samovraždiť keď som ho už nechcela za frajera, tak 12/13. Ak sa rátajú mesačné vzťahy, tak 15. Dlhodobý 17.
Nemal som frajerku a asi ani nebudem mat, vlastne už ani neviem či ešte chcem, keď som bol maly som bol hanblivý a teraz mám niečo psychické, necítim sa dobre medzi ženami, nedôverujem im, vyhýbam sa im. Pred pár rokmi keď som mal na to čas som s tým bol aj u psychológa, nepomohlo a potom psychiatra a ten mi dal nejaké lieky na úzkosť uz si nepamätám že čo presne, niekedy sa mi z toho točila hlava tak som to vysadil a myslím že to ani nejak nepimahalo.
@likjul sme jediný 2 čo si to v tak vysokom veku priznali. Mna by trochu zaujimalo keď si tiež nikdy nemal frajerku že či sa necitis tiež zle/nekomfortne medzi ženami.
@xy12345 Nie, s tým už nemám problém. Kedysi som sa necítil dobre/komfortne medzi všetkými ľuďmi, nie len ženami, ale to malo nejaký dôvod. Ja ako ani nehľadám, že proste chcem, tak teraz chodím a zoznamujem sa s ženami a hľadám si nejakú. U mňa to je nejak aj tak, že veľmi ťažko ma zaujme nejaká žena, aby som mal záujem o niečo viac. Doteraz sa našla iba jedna, čo nie je veľa nato, že mám 21, tento rok budem mať 22.
@xy12345 mozno to este pride. Mozno ta nudia slovenske zeny, mozno zijes medzi nezaujimavymi zenami. Mozno treba skusit cestovat, ist na výlet do zahranicnych velkomiest a mozno sa zadari spoznat nejake zaujimave dievky A ak sa necitis dobre medzi zenami, tak skus sa zamysliet, ze asi co ta vedie k takemuto pocitu. Mozno nieco z detstva? A mozno prides na to, ze mas inu orientaciu? Ale myslim si, ze ojedinele to nie je, je vela ludi co sa v dnesnom svete nepriklanaju ani k jednemu pohlaviu. Mozno si zamerany na svoju karieru alebo co...
@likjul aha, tak to je nieco uplne ine. @Rapunzzel ale uz sa tym nechcem zaoberat. Mozno to za par rokov zmizne, neviem, mozno to tak bude na furt, prisposobim tomu zivot. Vlastne teraz som si spomenul ze az u 2 psychologov som s tym vtedy bol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Takže môžme s istotou povedať, že ... si robím srandu a je mi to jedno, užívajte si.
@likjul sme jediný 2 čo si to v tak vysokom veku priznali. Mna by trochu zaujimalo keď si tiež nikdy nemal frajerku že či sa necitis tiež zle/nekomfortne medzi ženami.
@Rapunzzel ale uz sa tym nechcem zaoberat. Mozno to za par rokov zmizne, neviem, mozno to tak bude na furt, prisposobim tomu zivot. Vlastne teraz som si spomenul ze az u 2 psychologov som s tym vtedy bol.