Ahoj mám chalana ,s ktorým sa stretneme, ale on má priateľku , ale on hovorí, že to mám nechať tak, že budem jeho milenkou. Ale čo ak na to príde? Poraďte mi chce ma pobozkať a ja neviem či to mám spraviť. Vopred Ďakujem.
Mas tri moznosti, bud budes s nim a po case na to pride a urobis chuderu z nej alebo to povies jej o tomto a urobis chudaka z neho, alebo to jednoducho nechas tak....ale dost jebnute sa pytat birdzakov, co mas robit, sama mas mat rozum, toto nie je psychoporadna
@prestigioX pozri ak sa ti páči, tak s nim ostan ako milenka, len musiš ratať že to bude len o sexe. ale aspon si obaja užijete. pokial sama budeš držať jazyk za zubami nedozvie sa to jeho frajerka.
Po čase sa možno s frajerkou rozide a budeš jeho číslo jedna. ale v tomto pripade musiš ratať s existenciou dalších mileniek.
Ak Ti to tak vyhovuje tak smele do toho! je to len o ludoch niekomu to tak vyhovuje, ak s z tých ludi máš vyhraté
Mne by bolo zo seba zle, keby som vedela, ze aom napomohla k rozbitiu vztahu. Bolo by mi zo seba zle, keby som vedela, ze niekto so mnou niekoho podvadza, namiesto toho, aby bol ferovy a vybral si. Dalej by som sa stale vzivala dp jeho priatelky, ze chudera nic nevie a netusi a az na to pride, budes pre nu obycajna kurva s ktorou ju jej mily podvadzal. Dalej pri chlapovi, ktory mieni teraz podvadzat svoju frajerku a nema s tym moralny problem si mozes byt ista, ze ak by aj skoncil s tebou nakoniec, tak sa nebude ostychat podvadzat aj teba. Este ked mi nieco napadne tak poviem, ale myslim, ze uz len kvoli tymto skutocnostiam by si si mala rozmysliet, ci ti to vobec stoji za to, mat vo svojom okoli takeho cloveka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
jeb na to ....
naozaj ale!
seriózne?
to snáď ani nemôže byť myslené vážne
čo to kurva
čítam komentáre pod tým a neverím, že niekto dobrovolne to dopozeral proste ne
(všetci traja, či kolko ich je zúčastneních v tom multi-vztahu
@prestigiox ok, well, vštak pod do toho, ale to budeš muset aj trošku zabojovat..
PS : jeb naňho
Po čase sa možno s frajerkou rozide a budeš jeho číslo jedna. ale v tomto pripade musiš ratať s existenciou dalších mileniek.
Ak Ti to tak vyhovuje tak smele do toho! je to len o ludoch niekomu to tak vyhovuje, ak s z tých ludi máš vyhraté