Dávam na prvý dojem, neviem ale celkom rýchlo viem odhadnúť človeka, minimálne či je debil alebo má cenu sa s ním baviť. Ale nedávam na reči a tak. Čisto sa riadim mojim názorom a intuíciou a doteraz ma nesklamali, jedine pri dvoch ludoch za celý môj život doteraz neviem, či som ich odhadla správne alebo nie.
S tolko ludmi som prisla do styku, roznych ras nabozenstiev tvarov a podob, ze to viem uppne pochvili a davam na prvy dojem. Stalo sa mi ze som nedala a ptm som si hovorila ze preco som nan nedala. Da sa povedat E hned viem s kym ai sadnem, s kym nie, aj tak s tym clovekom viem vyjst. Beriem to tak, ze s niekym si sadnem s niekym nie a snaIm sa nesudit toho cloveka, len s nim netravit prilis vela casu. Ked s nim musim robit napriklad, snazim sa nedavat tolko na orvy dojem, ak bol negativny, lebo ptm sa mi s nim horsie komunikuje..
Ale malo kedy menim nazor. Mam dibry nostek na ludi proste.
@robinsonleon sak ty si pisal, ze sa s nikym nestretavas (v blogu) a nikam nechodis a teraz, ze mas na ludi cit. podla mna je tazke posudit, ci mas na ludi naozaj cit alebo nie, ked s nimi realne netravis cas. ja irl vobec nie som taka pica, ako vyzeram napriklad. teda, ku par ludom hej, ale to len k takym, co si to zasluzia
Pri par ľuďoch sa mi stalo, ze som z nich nemala dobrý prvý dojem, neskôr som si myslela, že som sa mýlila, ze su fajn a nakoniec som sa utvrdila, ze predsa len 1.dojem neklamal.. Inak si nepamätám, asi ked je niekto v pohode aj časom, tak mam z neho neutrálny dojem, lebo si nic extra nepamätám
Jeden cudzí chalan mi dovolil mu pridrbat... Keď chcem... Tomu sa hovorí odvaha... Lebo sme sa natahovali o jednej veci... ale nastasie som mu nepridrbala... I keď niektorí by si fakt reálne zaslúžili aby som im pridrbala ľudia
@kakofonicka pozdravuje ťa @majmarad a toto ti mám odkázať:
"ak by každý hľadal to ,,normálne,, tak by na svete existovala len uniformita a nebol by rozmanitý Prečo ľudia hľadajú to ,,normálne,,??? Čo to vlastne je, ako je to zadefinované? Zaujíma ma prečo všetci hľadajú to isté? Prečo niekto nehľadá niečo odlišné, zaujímavé, nenormálne, alebo niečo, čo ešte nikto nepozná? Vždy som hľadal iných, zaujímavých ľudí a nepovažujem za úplne zdravé a normálne ak ľudia tú ,,normálnosť,, vyhľadávajú "
(Podľa mňa je to trochu mimo tému, lebo nikto tu normálnosť nespomína.. ale nevadí, odkázať som odkázala )
Jo a teraz odo mňa k téme:
Ja sa snažím už nedávať na prvý dojem, bo veľakrát som sa zmýlila. Preto sa snažím hneď nesúdiť a radšej človeka spoznám a potom si utváram vlastný názor. Na reči druhých tiež nedávam (max. sa snažím byť opatrná..)
@mayben to bola asi jeho reakcia na moj status, ale ja nehladam nieco “normalne”, kedze taka sama nie som, len nechcem dalsieho debila na krku ale teda dakujem, mile, ze si na mna este stale spomenie
často sa pri prvom dojme riadim intuíciou a väčšinou ma nesklame .. je to taký gut feeling, že mi na tom človeku niečo prekáža a väčšinou sa ten dôvod po nejakom čase prejaví..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ako kedy
Áno
niektorych ludi viem odhadnut hned, niektorych nie
ale na vlastnej kozi viem, ze prvy dojem moze klamat
pozrem a vidím
mám na ľudí cit
Ale malo kedy menim nazor. Mam dibry nostek na ludi proste.
sak aj ja som v pohode
...aaaale to som len zvelicoval, to je v podstate take moje umenie, tie moje blogy... ja sa raz za cas s niekym stretnem
a vtedy pozrem, a vidim
mala by som, moje zdanie takmer nikdy neklame
"ak by každý hľadal to ,,normálne,, tak by na svete existovala len uniformita a nebol by rozmanitý Prečo ľudia hľadajú to ,,normálne,,??? Čo to vlastne je, ako je to zadefinované? Zaujíma ma prečo všetci hľadajú to isté? Prečo niekto nehľadá niečo odlišné, zaujímavé, nenormálne, alebo niečo, čo ešte nikto nepozná? Vždy som hľadal iných, zaujímavých ľudí a nepovažujem za úplne zdravé a normálne ak ľudia tú ,,normálnosť,, vyhľadávajú "
(Podľa mňa je to trochu mimo tému, lebo nikto tu normálnosť nespomína.. ale nevadí, odkázať som odkázala )
Ja sa snažím už nedávať na prvý dojem, bo veľakrát som sa zmýlila. Preto sa snažím hneď nesúdiť a radšej človeka spoznám a potom si utváram vlastný názor. Na reči druhých tiež nedávam (max. sa snažím byť opatrná..)