Boli jesenné prázdniny a ja som išla spať k mojej naj kamarátke. Boli sme doma samé. Pozerali sme na film a potom sme sa začali fotiť a upravovať sa v photoshope. Bola celkom sranda, až kým sme v izbe neuvideli tieň, ktorý sa hýbal.
napísala by som, že je to jedna z najhorších vecí, čo som kedy čítala, ale práve pred chvľou som natrafila na stránku, ktorá zdieľa extrémne zlé výtvory a tie sú prekvapivo ešte horšie
na chuťovky typu » lamepokemonart.tumblr.com /post/41725966188/dawn-solves-the-gay-problem-as-we-all-learn-a odporúčam mať fakt silný žalúdok, myslím,že postačia komentáre v zátvorkách
Neviem, či vy jebnutí Facepalmsový čuráci, poznáte teen časopis Kamarát, tak v ňom uverejňujú krátke "strašidelné" príbehy. A toto, čo som napísal tak je paródia na tie "strašidelné" príbehy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
trapaaas
traaaappaaas
nenapadlo ťa niečo lepšie?
» lamepokemonart.tumblr.com
na chuťovky typu » lamepokemonart.tumblr.com /post/41725966188/dawn-solves-the-gay-problem-as-we-all-learn-a odporúčam mať fakt silný žalúdok, myslím,že postačia komentáre v zátvorkách
» 4.bp.blogspot.com/-xTJwZhKXM6o/UQ...
adekvátne použiť, to jóó
Jedine tá lopata pomože
Neviem, či vy jebnutí Facepalmsový čuráci, poznáte teen časopis Kamarát, tak v ňom uverejňujú krátke "strašidelné" príbehy. A toto, čo som napísal tak je paródia na tie "strašidelné" príbehy.
ja narozdiel od teba nepíšem z fake profilov hovadiny ako je táto.
Tak nekecaj.