Je tu este jeden taky sialenec ako ja, ktory by si pamatal svoju uplne prvu knihu? Nemyslim tym knihy pre deti a mladez, ale normalny roman pre dospelych Lebo ja si to este teraz zivo pamatam, bol to Dobry syncek od Todda Strassera (o takom chlapcovi,
kemuro..ty si to cital ako dieta???...hmm..ja som to mala na gympli citat...ale akosi som nemala na to cas...ta to bavilo? ..lebo pokial viem..toto nie je literatura pre deti
no ja si nepamatam aka bola moja prva kniha, asi vzhladom na to ze nejaky fanda do citania teda niesom ale pamatam si zas poslednu, ktoru som zo strachu z jednej prf musela precitat a ta mala 600 stran , obavany chram matky bozej v parizi a co mi to dalo? 2ku zo sj
@4 ono ked mne mama kupovala tu knihu, tak ju este predavac upozornoval, ze to nie je pre deti ale tak zase tam nie je nic take na chapanie, iba sa tam vrazdi a tak
@8 no ja si pamatam ako zabil svoju sestricku vo vani a potom ked ho mama pustila z toho utesu... Ale ved mne to vobec neprislo nejake strasidelne alebo co... To len ten predavac mal asi skresleny nazor na deti
@9 ja som si to vtedy neuvedomoval,ale očividne niečo preplo v mozgu,a pamäťové oddelenie v mojej hlave si to vybavuje v rôznych variantoch každú noc román ako aplikácia
@15 dobre, to si zapamatam, uz sa len naucit znacky dalsich neviem kolko milionov ludi ktori pouzivaju internet a bude to v pohode ...Ale ked vazne, lebo mne sa v skole v prirode smiali ze citam knihu s takym nazvom vobec nechapali, ze nazov moze klamat
@3 koľkokrát ma pobaví,ked sa pýtajú v škole,čo sme naposledy čítali a z mojich rovesníkov vypadne odpoved,ako keby boli vo štvrtom ročníku na základke Traja pátrači a záhada zajakavého papagája:d:d
ááá, Dobrý synček poznám, to sa ľahko zapamätá, nečítala som ho, hoci som mohla vziať z knižnice, kedysi šiel film, tak zaujímavé bolo na konci, Culkin hral toho good son, myslím, že je aj na obale knihy
ja si nepamätám, priznám sa, aký bol môj prvý román, bolo toho veľa, na také veci mi nezostáva pamäť, na čo...ale toho synčeka by som si aj ja pamätala, hehe
george orwell animal farm, original po anglicky v osmicke. a co to so mnou spravilo? zacala som sa ucit anglinu, lebo som toho vela nerozumela vtedy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
no a nejako ma ani po 20tich rokoch nepochytilo nadsenie pre citanie
@14 tak potm máme rovnaké myslenie teda aspoň sme mali do 10 rokov
ja si nepamätám, priznám sa, aký bol môj prvý román, bolo toho veľa, na také veci mi nezostáva pamäť, na čo...ale toho synčeka by som si aj ja pamätala, hehe