12, a to včera večer, lebo jeden oslavoval 18-mnástku... do kofoly mi naliali vodku a potom ešte kolovala fľaška tak som sa aj tak napila... ale celkom sranda bola
by sa mi na oslave/párty objavilo 15- čo chce silno piť, by som ho za oči vykopal von cez balkón. (prípitok beriem, aj 2.. ale všetko má svoju hranicu). Neskutočná nezodpovednosť.
v 16tich keď mala spolužiačka 17 , to sme pili pred školou , po škole , poobede, večer, v noci ... a hej, ľutujem to , už nikdy nechcem zažiť to ako mi bolo vtedy zle
nuz ja uz som sa opila legalne niekedy v 18tich.. pred tym som nepila vobec, mozno jedno dve pivka, ale vtedy som sa odtrhla z retiazky a uz nikdy viac
15 (teraz, pred cca dvoma týždňami). Hlava ma nebolela, iba sa mi krútila... Tak som si ľahla ako zabitá do postele, iba na mňa pozerali a pýtali sa, čo mi je. A ešte predtým, kým sme prišli domov, ma musela držať teta, keďže som sa trochu potácala. Nič s toho neľutujem, treba zopakovať!
opitá na mol som nikdy nebola a ani nebudem, ale opitá som bola prvý a poslednýkrát keď som mala 22, točila sa mi hlava a psychicky mi bolo strašne zle... ráno to bolo celkom ok, až na to, že som bola unavená a strašne spomalená...
Keď som mala 14... Taká pekná príhoda sa k tomu viaže: S vtedajšou dobrou kamarátkou sme sa stavili o flašu vodky, že ak ma vezmú na moju vysnívanú školu, bil. gympel, tak jej ja kúpim flašu vodky a ak ma nevezmú, tak ona mne. Moc so msi neverial a aby som aspoň niečo mala z toho ak ma nevezmú
No oni ma vzali a potom sme ju vypili u nás doma. A zjavne som to neodhadla a tyčkovala so mveľmo moc. vtipné bolo, že naši prišli keď so mbola ešte fajen najebaná a nič si nevšimli...
kks v 10... spala u mňa spolužiačka a fernet v obývačke nás zlanáril, strašnú srandu sme z toho mali...a potom som dlho dlho nepila, potom som prešla obdobím so "super kamarátmi" a teraz som už pekne upokojená a nepotrebujem k životu každý piatok sa ožrať ...
@mirka7 VAU, clovece! pol roka som tu nebol, ale tak kvoli tebe som sa musel prihlasit.. mam 2 otazky
1. Co robi s prepacenim 12 rocny smrad o pol desiatej vonku? O pol desiatej som bol s kamaratmi mimo dom asi.. v 15tich? Skor urcite nie.
2. A co robi 12 rocne dieta na oslave 18ky? Na mojej 18ke sme boli na chate v hranici 18-24. Takze len tolko k tomu. Som kurevsky prekvapeny z tvojich slov Toto je vazne sila!
A k teme - prvy krat som sa opil v 14tich, tak trochu omylom. Bol november, isli sme po skole rachat vsetko mozne a tak sme kupili aj vinco. Samozrejme nikomu nechutilo a mne bolo luto ho vyhodit, tak som cucal, cucal, asi liter som mal v sebe ked som si uvedomil, ze sa mi nejak toci svet. Opitie som neplanoval a dokonca som si ani nevedel predstavit, ze by som sa mohol opit bolo to jedno velke wtf.. ale nelutujem toho, nic sa nestalo, nerobil som ziaden nehorazny bordel
17 ale to som bola len pripitá, akoze bolo mi veselo a bola som trochu ukecanejsie ako obvykle. to teda nemam dovod lutovat. v podstate tak fest opita som nikdy nebola, nikdy mi z alkoholu nebolo spatne a nikdy som neurobila nic za co by som sa musela potom nejak hanbit. a takto mi to vyhovuje
15... a to bola jedne z najkrajších a najmilších zážitkov, keby to vždy také bolo pijem s radosťou a vkuse, ale čím je človek starší tým je pri pití sprostejší =/
cca v 12...ale nebolo mi zle...len som to skúsil a prvý krát ked bolo tak viac tak pred dvoma rokmi... a tiež mmi neoblo zle vlasnte zle mi bolo iba raz....
na stuskovej som vypil na supu cinzano a bolo mi hodinu zle . Bachlo mi to do hlavy. Inak kokosovy sirup na likery s mliekom , pili sme so segrou doma , potom som vykotil kvetinac ...
...na silvestra som bol mierne ozraty.
... nepijem alkohol ,zvatsa len ked sa vyskytne nejaka dobra situacia alebo slavnost ...narodky a tak
opitá že fakt opitá ale že fakt... som bola v 14 a nie nie som na to pyšná... ale zasmejem sa no hlavne potom co som sa odpocula kto kazdy ma niesol a kto ma zachranoval no sranda no... ale pysna na to nie som...
13. Na prvého mája. Bola som so sestrou a jej kamarátkou, oni už ako alkoholom ošľahané skúsené slečny išli do Bambina (miestny SOCkarsky obchod s "kvalitným vínom"), kúpili 3 litre vína. A ja som nevedela, akú mám mieru, koľko toho môžem vypiť, tak som vypila viac ako liter.
Boli oslavy mesta, stratila som sa sestre, milion ľudí všade a ja som vracala pri fontáne, neznámi chalani sa tam o mňa starali, stále som vracala, vybil sa mi mobil.
Nakoniec som sa nejako dostala ku sestre, a išli sme spolu domov.
V tabore pri KE. Ked som mala 14r. V noci kamarati ma zobrali na balkone a ma opili. Potom som sa budila v posteli s nejakym chlapom v objati Nelutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
by sa mi na oslave/párty objavilo 15- čo chce silno piť, by som ho za oči vykopal von cez balkón. (prípitok beriem, aj 2.. ale všetko má svoju hranicu). Neskutočná nezodpovednosť.
Ale tak Ja neviem kedy som sa 1x opila a či to vobec bolo.
Jedine čo si pametám a lutujem ale zas bola aj celkom sranda bolo pár mesiacov dozadu...
Nezabudnutelná cesta domov, každých 10 krokov som padal na zľadovatelom chodníku.
ale negrcala som
a áno, ľutujem to
No oni ma vzali a potom sme ju vypili u nás doma. A zjavne som to neodhadla a tyčkovala so mveľmo moc. vtipné bolo, že naši prišli keď so mbola ešte fajen najebaná a nič si nevšimli...
1. Co robi s prepacenim 12 rocny smrad o pol desiatej vonku? O pol desiatej som bol s kamaratmi mimo dom asi.. v 15tich? Skor urcite nie.
2. A co robi 12 rocne dieta na oslave 18ky? Na mojej 18ke sme boli na chate v hranici 18-24. Takze len tolko k tomu. Som kurevsky prekvapeny z tvojich slov Toto je vazne sila!
1. Boli dni obce u nás v dedine
2. S kamaratkou som sa tam niejak dostala
prvý krát to bolo keď som mala 17 .. s kamošmi sme sa kúpali na jazere a nejak prišiel na rad aj chľast
ale chcel by som strasne vidiet ozransky duel medzi @istsinka a @acvd43xa7w
...na silvestra som bol mierne ozraty.
... nepijem alkohol ,zvatsa len ked sa vyskytne nejaka dobra situacia alebo slavnost ...narodky a tak
Boli oslavy mesta, stratila som sa sestre, milion ľudí všade a ja som vracala pri fontáne, neznámi chalani sa tam o mňa starali, stále som vracala, vybil sa mi mobil.
Nakoniec som sa nejako dostala ku sestre, a išli sme spolu domov.