na hociakú s maturitou. aj tak je potom dôležité len to či urobíš prijmačky na vš... výhodu majú tý čo maju na strednej biologiu aby si mala zaklady...
na pedagogicku, alebo ja som animator a mam tam psychologiu ako hlavny odborny predmet, ale vyber hentakeho sprosteho odboru bola moja najvacsia chyba v zivote
Nepotrebujes špeciálnu strednú, aby si sa tam dostala. Môj názor je ten, ze oveľa viac ti da samostudium, ako väčšina učiteľov psychológie na strednej. Mne sa v maturitnom ročníku neotvoril ani seminár kvôli nižšiemu počtu a predsa som sa na UK dostala, je to všetko len o tvojom prístupe. + aj prípravné kurzy, ktoré organizuje ta škola ti daju vela. A btw na UK sa nerobia prijímačky z bio, len psychológia a všeobecný prehľad
Ohľadne psychológie mi najviac pomohla Náuka o spoločnosti (občianska) na gympli, biológia mi nedala takmer vôbec nič. Tiež súhlasím s @9
Teraz som prvák na Sociálnej a pracovnej psychológii FSEV UK. Zobrali ma bez prijímačiek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Teraz som prvák na Sociálnej a pracovnej psychológii FSEV UK. Zobrali ma bez prijímačiek.