mam doma taku od Sovieta, tu by som neodporucila, psychologia je aj subjektivna ale ta kniha uz bola naramne zosjubektizovana, ba az beletrizovana opisom vtedajsej doby
@marfushka marfuška väčšina kníh s účelom vzdelávania, ale aj beletria je v češtine, treba si rýchlo zvykať na susedský jazyk... ešte že máme Čechov, ja teraz čítam psychológiu umenia od kulku, je veľa tej psychológie, ako hobby je to fajnový logos
@zipporah tak hej, na jednu stranu fajn, že máme susedov, ktorých jazyku rozumieme ale zas.(či si myslel tak, že od nich veľa autorov píše knihy? )..to si fakt nemôžu dať tú námahu a preložiť to do slovenčiny ? takisto aj filmy v kinách veľa s titulkami miesto dabingu...rozčuľuje ma to a mimochodom ďakujem za reakciu
zipporah je ona po tomto začína mi v hlave vŕtať, či meno ozaj znie chlapsky, nie si prvá a asi ani posledná, čo reaguje tak... ale to je strašné
nie je zač čo sa týka odpovede... myslím, že nemáme peniaze a asi ani kompetentných ľudí, aby prekladali... najmä ak ide o logos books, naši vedci majú plné ruky práce, aby pomáhali našim prekladateľom:/ tak to končí u čechové, ale buďme radi, ja myslím, že už keď kooonečne preložia nabokovu knihu o životopise gogoľa, konečne budem môcť povedať, že sme veľkým skokom - hoooop- pokročili dopredu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
máš na mysli nejakú konkrétnu oblasť zo psychológie, alebo..?
Najhoršie je, že v knižnici sú skoro všetky po česky..
nie je zač čo sa týka odpovede... myslím, že nemáme peniaze a asi ani kompetentných ľudí, aby prekladali... najmä ak ide o logos books, naši vedci majú plné ruky práce, aby pomáhali našim prekladateľom:/ tak to končí u čechové, ale buďme radi, ja myslím, že už keď kooonečne preložia nabokovu knihu o životopise gogoľa, konečne budem môcť povedať, že sme veľkým skokom - hoooop- pokročili dopredu