@vlcica1989 No mne to praveze nejde moc krkom, ked je to v tom prasku a ja tam mam nejake zrniecka. No acidko ma uz prestava bavit pit stale tak to chcem nejako inak riesit
@vlcica1989 no hej sak tiez si asi kupim tablety, aj ked stoja 8 eur som zvedava, kolko denne budem musiet si davat...
No skusala som do jogurtu, ale ja to tam stale citim proste asi fakt nemam rada hentake zrnieckove veci, aj ked viem, ze je to zdrave, tak to pijem nasilu, sak nejako to uz doberiem a kupim si cisty prasok alebo tablety. Hento bolo len na skusku a v ceskej lekarni nemali tie produkty ako u nas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@vlcica1989 no hej sak tiez si asi kupim tablety, aj ked stoja 8 eur som zvedava, kolko denne budem musiet si davat...
No skusala som do jogurtu, ale ja to tam stale citim proste asi fakt nemam rada hentake zrnieckove veci, aj ked viem, ze je to zdrave, tak to pijem nasilu, sak nejako to uz doberiem a kupim si cisty prasok alebo tablety. Hento bolo len na skusku a v ceskej lekarni nemali tie produkty ako u nas
a fakt mi veľmi pomohol, mala som problémy istý čas a chvíľu som to brala všetko bolo okej