Ahojte mam taky problem z mobilom, zabudla som PIN a teraz sa mi tam pise ze mam zadat PUK kod, to som nasla na takej karticke co som dostala aj s telefonom, to som tam normalne napisala a potom mi pise ze to chce novy PIN tak to neviem ci si mam vymyslie
Ak si zadala spravni puk tak by si potom mala potom zadat novy pin kedze ten puk si prave zadavala kvoli tomu ze stary nevies ale ak ti nebrie ten pin novy tak skus pozriet ci si zadala spravne puk a ak stale nic zavolaj operatorovi alebo im napis, O2 ma podporu online chatu cez to sa da kopec veci vybavit GL
@elizabeth666 Zadávaj PUK kód (nie BPUK) ... Po zadaní PUKu napíš svoj nový PIN kód (4 až 8 číslic), keď ťa to vyzve, aby si svoj nový PIN napísala ešte raz, tak ho napíš ešte raz (samozrejme ten istý)
Ak ti to nejde, buď zadávaš niečo zle, alebo ten PUK je pre inú SIMku ....
Upozorňujem, že ak zadáš 10x zlý PUK, tvoju kartu môžeš zahodiť a neodbokuje ti ju ani operátor ... Musia ti potom vydať novú
potvrdit novy znamena ze este raz napises ten isty pin ktory si si vymyslela predoslom kroku (takmer vzdy a vsade zadavas novy pin/heslo dva krat aby si sa nepomylila)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ak ti to nejde, buď zadávaš niečo zle, alebo ten PUK je pre inú SIMku ....
Upozorňujem, že ak zadáš 10x zlý PUK, tvoju kartu môžeš zahodiť a neodbokuje ti ju ani operátor ... Musia ti potom vydať novú
zadas puk
vypyta novy pin tak si samozrejme vymyslis novy
potvrdit novy znamena ze este raz napises ten isty pin ktory si si vymyslela predoslom kroku (takmer vzdy a vsade zadavas novy pin/heslo dva krat aby si sa nepomylila)