mne praska v kolene vzdy ked ho zohnem a v clenku ked nim krutim ale raa to robim lebo vela ludom to pride nechutne a tiez by ma zaujimalo co to sposobuje
@najivna uplne vzdy na pravej strane asi uz nejakych 5 rokov, zvykol som si, ani to neboli, len mam strach ze neskor bude.
ono hlavne pri jedeni, lebo vtedy mam stolicky spojene, ale ked chcem vziat jedlo do ust, potrebujem otvorit viac usta a vtedy sa mi da do tej druhej polohy..a tak mi to stale skace...
mne to uz az take neprijemne nepripada, ale niektori ludia vravia, ze to dost pocut
@mefistofel ty si mal nejaku starsiu ucebnicu vybranych slov po Z?
@piter09 mna to tiez neboli ale ja to mam 24/7 uz kedysi som mala len obcas ale mne to fakt pocut ked je horsie tak aj ked zujem to je prask prask prask tesim sa k zubarovi (nielen preto ze ma 2 metre blond vlasy modre oci a asi 30 rokov
ale tak moze to byt aj ked casto zujes zuvacku, zatinas alebo skripes zubami. alebo len mas vrodene oslabenie klbovych chrupaviek. tak mozno ta posle na rentgen ale vacsinou je len jedno riesenie, "neotvarat prilis usta".... pripadne niekedy sa da pouzit nieco ako strojcek(dlaha) ktora ti to upevni, vacsinou len na noc a nie vzdy.
mne puká v kolenách že sa dám zapísať do quinessky. A so sánkou mám stále problémy. @najivna tiež mi daj viedieť čo zistí lebo mne sa to stáva že príde z ničoho nič, bolí jak piča, ani žrať nemôžem a po týždni odíde. po mesiaci zas. Asi jak krámy.
Ľavé koleno, obe ramená, všetky prsty na rukách... A ľavé rameno mi praská vždy a bol som s tým aj za doktorom a piču z toho aj tak. Začal mi tam pichať obstreky ako kokot, tak som tam prestal chodiť.
mne praská v chrbte (ale fakt a toto neviem z čoho, tak ak by mal niekto nejaku podobnu skusenosť sem s tým), to je také pukanie, že pohnem chrbtom a začnu mi tam škrípať kosti aje to dost nepríjemné...nebolí to, ale ten pocit je divný..alebo ked sa prudko postavim tak PRAAAASKK..a puká mi aj v kolenách, členkoch, zápästiach, prstoch...citim sa jak 1000ročná baba fakt občas...
kolená niekedy, väčšinou členky a lakte..a teraz mám depku, lebo v čelnkoch si stále naschvál pukám a jedna noha v sadre.. ma to irituje, že s tou nohou puknúť neviem
Kolená, prsty na rukách a nohách. Tie kolená to je zvuk!! Nenávidím ho a niekedy keď dlhšie cvičím tak cítim že to pukanie mi aj oslabuje ako keby kolená Môže to byť aj meniskus ale to dúfam nemám (potrebná operácia). Inak v kolenách mi puká tak 2-3 roky už ale nejako ma to extra neobmedzuje ani pri športe ani žiadno inak. Len ten zvuk! a na rukách si musím praskať lebo, lebo musím
mne pukajú kolená, ale ja som si na to tak zvykla, že to už ani nevnímam.. iba druhí ľudia to vnímajú, a hlavne v kostole ked som a ideme klačať, v celom kostole ticho a mne puk puk
Pukanie v lakťoch, kolenách, členkoch, ďalej si napohodu popukám všetky prsty aj na nohách, na rukách...potom chrbát, to ráno je lahoda a asi pred dvoma rokmi som mal napravené vyskočené krčné stavce, tak odvtedy si viem puknúť stavcami ako to poznáte z filmov . Samozrejme, nič z tohto ma nebolí.
jj, občas mi pukne v lakti alebo tak, kedysi mi pukal aj členok a zvláštne v ňom vždy preskakovalo, ale odkedy som ho mala tri týždne v sádre tak prestalo
@greenbunny Ale to nie zase vkuse, to by som s tým už šla k lekárovi Väčšinou v posteli keď sa prehadzujem alebo keď sedím. Málokedy keď chodím a na ulici to ani nevnímam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
o 3 tyzdne idem k zubarovi mozem ti povedat co mi na to povedal
ono hlavne pri jedeni, lebo vtedy mam stolicky spojene, ale ked chcem vziat jedlo do ust, potrebujem otvorit viac usta a vtedy sa mi da do tej druhej polohy..a tak mi to stale skace...
mne to uz az take neprijemne nepripada, ale niektori ludia vravia, ze to dost pocut
@piter09 mna to tiez neboli ale ja to mam 24/7 uz kedysi som mala len obcas ale mne to fakt pocut ked je horsie tak aj ked zujem to je prask prask prask tesim sa k zubarovi (nielen preto ze ma 2 metre blond vlasy modre oci a asi 30 rokov
ale prsty si musím a baví ma sledovať, aké je to nákazlivé
musi to byt super pocit, ked zavries oci a on ti bude strkat prsty do ust mozno na tebe zbada nejake indikatory zenskej nadrzanosti
ale tak moze to byt aj ked casto zujes zuvacku, zatinas alebo skripes zubami. alebo len mas vrodene oslabenie klbovych chrupaviek. tak mozno ta posle na rentgen ale vacsinou je len jedno riesenie, "neotvarat prilis usta".... pripadne niekedy sa da pouzit nieco ako strojcek(dlaha) ktora ti to upevni, vacsinou len na noc a nie vzdy.
Ja viem, celý som divný .
a čo s tým robíš?? Som z okolia BA..ale mne to skôr tak v lopatkách tak škripe ked nimi hýbem... stretol si sa už s niečim takým?
@trubka91 musí byť zaujímavé ked ideš po ulici =D