Ahojte všetci, chcem sa len opýtať - tento rok nastupujem ako prváčka na vysokej v Trnave a chcela by som vedieť, či sa dá kultúrne vyžiť aj na nejakých punkových rockových koncertoch v meste, viem o rôznych diskotékach ale toto nieje nič pre mňa napos
@vengefulgift nastupujem na masmediálku na UCM a ty?
@trtken ja som tam bola kuk dvakrát a mesto sa mi celkom zapáčilo určite lepšie ako v MI náckov stretávam v prahe, a práve do takých podnikov ich to ťahá
Myslim, ze momentalne asi jamm ci jak sa to vola, na stefanikovej. A kedysi aj motobar isiel celkom, neviem ako teraz, nemam prehlad.
Zlate casy dobrych koncertov v kacku su uz straaaasne davno prec.
@ruderenee pamatam si pri pube Hidden na svobodovej, nedaleko vltavy potom som ich videla rozne, smerom na vaclavak, alebo na karlovom moste sli, ludia sa im odstupovali (ako vo filme)
@hetfield to hej, do BA určite zajdem a budem tam asi veeľmi často cez vikendy ešte že ta BA je tam
@transplantovana heej presne, ten jamm mi spominali asi to tam zajdem obzrieť v septembri čo to je a ako je tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@trtken ja som tam bola kuk dvakrát a mesto sa mi celkom zapáčilo určite lepšie ako v MI náckov stretávam v prahe, a práve do takých podnikov ich to ťahá
ale hej dá sa určite @1 jam este napr
@linn dakujem tiez som zvedava ako tam bude, tu na vychode neni nic skoro a v mojom meste uz duplom
Zlate casy dobrych koncertov v kacku su uz straaaasne davno prec.
@hetfield to hej, do BA určite zajdem a budem tam asi veeľmi často cez vikendy ešte že ta BA je tam
@transplantovana heej presne, ten jamm mi spominali asi to tam zajdem obzrieť v septembri čo to je a ako je tam