Raz som poskladal jednu 10000-ku - síce mi to trvalo asi rok a pol pretože tam bola voda a les ale výsledok stál za to. Teraz mi to pekne visí na stene.
mnam, puzzle, mam par krabic tisickovych, ale tie si nelepim ani, kde by som ich zavesila...jednu tritisicku som skladala rok skoro , a ta je aj zlepena, nechcela by som to este raz skladat, kym nebudem mat vlastny byt, uz si ani puzzle nekupim, inak sa specializujem na motivy fantasy, edicia Mystery je uzasna, draci, anjeli, carodejnici, vlci, nadherneee, odporucam...moje naj puzzle visi aj na stene Die Ankunft (príchod) čarodeja a chlapca do kráľovstva, krajsi obraz uz nespatrim, este si pametam, ked som bola mensia, videla som v tescu jedno 13 000 kusove puzzle!!! za dakych sedemtisic korun, ale motiv bol taky, ze som sa tam poskladala...nieco ako Rubensove obrazy...
motívy nemotívy...myslim, ze ten, kto si prehlbi vztah k puzzle, nie je unho problem poskladat hoci co, ci uz su detaily menej zretelne, napriklad trava, alebo koruna stromu, kde sa prelinaju farby, ale zretelnost drobých odchýlok zostava, samozrejme plati to pre viacfarebne (hoci na prvy pohlad sa zdaju, ze su zmesou dvoch farieb) detaily, mne sa dostal raz do ruk Usmev Mony Lizy, od Vinciho, znamy obraz, viete ako vyzera, 1500kusove bolo, pocet je prijatelny, ale ta spodna cast, kde ma polozene ruky a cast siat, je to vyse desat riadkov iba cistuckej ciernej plochy, cize dajme tomu tri stovky dielikov iba ciernych...to uz by som nazvala problemom, hoci aj to sa da riesit, ale este som si nevycibrila cit pre detail okrajov dielikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Raz som skladal čiernobielý portrét na ktorom bola jedna dievčina myslím že to bola 1000-ka - to vám poviem to bola makačka.