Caute nebol som este kupovat pyrotecniku a tak by ma zaujimalo ze ci sa da bez prblemov zohnat pyrotechnika aj III. alebo IV. triedy Lebo co som videl v hypermarketoch tak tam maju iba I. a II. triedy
podľa mňa by mali na preukaz preávať aj pyrotechniku I. a II. triedy milujm tých kokotkov čo si kúpia petardy a buď ich rachajú vedľa ľudí, ktorí venčia psíkov alebo uprostred noci pod oknami. prisámpiči by som zabíjala!
@mm47 aj podľa mňa. a ešte viac tí, ktorí ma s tým v noci zobúdzajú uprostred noci (mám okno do ulice) od začiatku zimných prázdnin až do polky januára
@mm47 vôôôbec nehovorím o silvestri, to by ti malo vyplývať z toho príspevku, hold tvoja nízka inteligencia sa nezaprie tak ti to musím vysvetliť polopate. máš ešte nejaké debilné otázky/dotazy?
@majusssska moze byt , takych je 4/1000 mozno teda aspon tu , ja byvam v Petrzalke , pod oknom mam ulicu sirsiu ako cela Zilina a je tu ticho kym nie je 31.12. , tak sucitim , hovoril som konkretne o tom dni ale
@klaudiqaaa ty ked vyrasties urcite budes pracovat v banke ,alebo take nieco , hodila by si sa tam , si taka seriozna a reprezentativna
Pyrotechnika je podľa mňa nezmysel ako celok, takže ani sa nezaujímam, či existujú nejaké triedy alebo čo. Mám kamarátov záchranárov a tí sa každý rok pokúšajú poskladať ľudí, ktorí sa s tým hrajú. Potom nie je čas na pomoc ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale neodporúčam nakupovať v stánkoch v hypermarketoch z dôvodou 20-90% vyšších cien.
ako keby uz nemohli vydrzat ten tyzden..
@klaudiqaaa ty ked vyrasties urcite budes pracovat v banke ,alebo take nieco , hodila by si sa tam , si taka seriozna a reprezentativna