Práve sa nám stala psycho vec. Sedíme v kuchyni ja, pritelkyne a kamaratka. Zrazu kamarátke zvoní telefón. Na mobile sa zobrazilo priatelkyne čislo aj meno ako keby jej normálne volala. Lenže telefón mala normálne na stole a nevolala nikam. Len telefón st
Nie fakt reálne sa pýtam, zvonil jej telefón v obývačke a doniesla ho do kuchyne s otázkou prečo mi voláš (Presne ulozený kontakt aj číslo) všetko sedelo. Tak sme pozreli telefón a nikam nevolala lebo nás napadlo, źe to je náhodne vytočené. Ale nič. Tak, že to dvihne a zamrzlo t len odmietnuť so správou a tá došla na ten telefón odkiaľ sa malo volať. Dosť záhada
@rocafella ak by som teda aj veril, ze ste si to nehalucinovali (comu samozrejme neverim), tak technologie nie su neomylne a tvoj telefon proste zblbol, pripadne sa mohlo nieco posrat na strane operatora. Ustredne operatorov su koniec koncov len kopa hardwaru s hlupym softwarom.
Ale tak bolo to dosť psycho ale bude to len telefón zblbnutý len chúďa holka sa bojí byť sama vo svojom byte Lebo ako potom som jej volal na ten telefón, normálne to vytáčalo ale nezvonil jej mobil ani nebolo nič zobrazenè. Len keď sa pozrela historia tam bolo, źe zmeškané. Čiže ani dovolať sa jej nedá.
@carpathian Ehm od neho som čakal proste niečo racionálne a nie kraviny o lsd a pod. A neboli to komplimenty len konštatovanie faktov.
@erjedna ja sice nemam rad handroidy, ale iPhone mi tiez raz zlbol a zmeskal som kvoli tomu donasku sushi keby nemam uchylku sa sam prezvanat z casu na cas, tak sa mi nikto nedovola az do najblizsieho restartu telefonu, ktory robim tak raz do mesiaca.
@rocafella tak ja neviem ake racionalne vysvetlenie si chcel? Mozno si chcel pocut nejaky ducharsky pribeh, ale nic ine ako zblbnuty telefon, alebo zlbnuty operator to nemohlo byt a taketo vysvetlenie si si mohol dat sam aj bez fora na birdzi.
Podľa mňa niekto uložil, premenoval kontakt v kamaratkinom mobile ako že na meno tvojej frajerky, to isté spravil aj tvojej frajerke a tak zavolal tvojej kamarátke, jej ukazovalo, že volá tvoja priateľka, a tvojej priateľke poslal sms a jej to ukazovalo ako že jej to poslal operátor...skúste čeknúť či telefónne čísla sedia alebo ako píšu ostatný blbne android
keď vám niekto volá počas toho, ked práve telefonujete tak vám to začne tak pípať.. a ja som raz volala s priatelom a počas hovoru s nim mi to tak začalo tak pípať a ukazovalo mi, že volá on.. počas hovoru s ním....a haluz je, že jemu sa v tom istom momente dialo to isté, len mu ukazovala, že volám ja.... ..ale ja som to pomenovala ako chybu v matrixe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Možno si mal iba sen/halucinácie.
Alebo tu iba trolliš tak seriózne fórum ako je birdz.sk
@carpathian Ehm od neho som čakal proste niečo racionálne a nie kraviny o lsd a pod. A neboli to komplimenty len konštatovanie faktov.
Tak uživajte si večera