Som extrémne hanblivý, ešte som nepobozkal, ba dokonca ani neobjal dievča. Na strednej som sa zaľúbil do spolužiačky po tom ako sme sa niekedy náhodne len tak porozprávali. Aj ona mi dávala najavo že sa jej páčim, ale ja som nič nepodnikol.Viac nižšie...
Až nakoniec sme sa nejak prestali rozprávať a zabudli sme na seba. Ale nedávno mi dala najavo záujem. Tak som sa jej par krát prihovoril, ale absolútne neviem o čom sa mám s nou rozprávať.Naposledy som sa jej prihovoril ale bolo to úplne trapné. Asi po 1min mi vypadli témi a bol to poriadny trapas... Vypada to tak že to tak rýchlo skončí ako to znova zas začalo. Som proste nudný, ale milujem ju a pravdepodobne aj ona mna. Nejaké rady?
Ja sa snažím, ale môj moj mozog pri nej totálne zamrzne, a skôr to pokašlem ako to niekde pohnem, neviem povedat nic vtipne alebo co by sa v tom momente hodilo...
@leeroy ako tu hovorili niektorí, buď sám sebou. Ak ti to nepomáha, tak si predstav, že tá tvoja láska je kamarát a skús s ňou viesť konverzáciu, ako so svojím kamarátom alebo poprípade mamou
Jzsi to človek aby vás tu učil ako na ženy povedz jej že si taká krásna že mi pri tebe vypadávajú slová ktoré chcem povedať...Tak si nemysli že som nejaký hlupák ale hanbím sa ťa pretože sa mi veľmi páčiš, potom jej daj dáky kvietok a vybavená vec ...Ak sa jej páčiš aj ty tak ti to bude opätovať...Možná nie hneď ale bude a ak nie tak bohužiaľ musíš si nájsť inú pre ktorú budeš príťažlivý...Nebuď nasilu taký že by si sa jej vnucoval časom by si to možná ľutoval
@darkpassenger akože toto mi niekto povedať tak grciam. To sú hlášky v štýle internetových úchylov a fakt, fakt by som nechcela, aby mi niekto také chujoviny rozprával ešte aj irl.
Nesnaž sa byť nasilu vtipný. Nesnaž sa jej otrepávať o hlavu aká je krásna, aké má nádherné oči, vlasy, atď, to keby chcela počuť tak ide na 5 min na pokec, tinder alebo počká, kým sa nájde nejaký magor čo jej to začne vypisovať na facebooku.
Normálne s ňou nadviaž rozhovor o niečom, čo máte spoločné, o nejakej spoločnej záľube, filme, knihe, športe, hocičom. Kľudne aj len "videla si ten a ten film"? Áno, páčil sa mi. -> rozprávate o filme.
Áno a nepáčil sa mi. -> rozprávate o tom, aká to bola pičovina prípadne prečo sa tebe páčil a jej nie.
Nie, nevidela. -> pokračuješ otázkou "a aké filmy máš rada?"
Kľudne keď nevieš, o čom sa rozprávať, tak si priprav 3-5 takýchto tém na začiatok a jedna sa isto ujme.
mne teda aj vyhlásenia typu @9@12 prídu strašne nasilu, až creepy, najmä v takomto skoršom štádiu, ale no neviem.
a čo sa týka toho prejavovania si lásky, myslím, že by to malo ísť tak nejak samo (aj u extrémnych introvertov), aj keď sa pri tom pochopiteľne niektorí cítia divne (keďže je to ich "poprvé", ale všetko musí byť niekedy poprvé, všakže). a pamätaj, že dosť zásadná časť ľudskej komunikácie je neverbálna, čiže dosť záleží aj na celkovom "vibe", ktorý medzi sebou máte. ženy majú pre túto záležitosť obzvlášť dobrý zmysel
Aj ja mávam také stavy že neviem o čom sa rozprávať. Nie len s dievčaťom ale s hocikým.
Raz som sa nasral a pripravil si témy a otázky ktoré sa môžem danej osoby spýtať (napríklad keď som sa s ňou mal stretnúť na ďalší deň).
A fungovalo to! Je to divné ale niekedy nemáš na výber.
Inak je celkom bežné že aj najlepší priatelia na seba zabudnú.
Rátaj s tým že ak sa ti nepodarí dať s ňou dokopy tak o pár rokov si na te ba možno ani vôbec nebude pamätať.
Smutný svet
@staphylococcus Toto presne! Samozrejme niesom žena Ale jebat take kokotiny o očiach a vlasoch, a frazy- no aj mne by bolo na jej mieste zle... Už len si to predstavim tak idem grcať.
@james98 dik za normalneho chlapa! Ja som zena a tiez idem grcat ked to pocujem (sorry chlapci, ale toto zene povie kazdy, musite vymysliet nieco, cim zaujmete, alebo aspon normalny rozhovor bez uchylnych slizkych kecov ).
@staphylococcus Tak, spoznal som dosť žien nato, aby som vedel čo sa im približne páči a čo nie. Fakt ako, najlepšie je, keď sa muž správa normálne, je prirodzene vtipný, neni oblečený ako úplny kkt, nespráva sa ako totálny idiot vypustený zo zoo. Keď tak niekedy sledujem napr. v bare ako niektorí muži trepú nezmysli ženám - vidím tie ich znechutené pohlady, ale čo je najhoršie - tí muži ani nevšimnú, že nielenže nemá záujem, ale ešte je aj neskutočne otravný
@james98 omg presne. Nie je nič horšie než otrepané baliace hlášky a humor nasilu. Mám rada, keď si chlap vie urobiť srandu zo seba, zo mňa, ale nie nasilu, nie prijebané otravné a trápne pokusy o sarkazmus etc. Väčšina chlapov sa fakt okolo žien správa ako úplní volovia.
@staphylococcus vieš existujú ľudia ktorý nebývajú tak často na pokeci ako ty a neberú tieto reči za úchylné lebo to vôbec nieje úchylne to ty si zmagorená internetom žena novodobá vypni to a bež vonku potom pochopíš že nič z toho čo som napísal nieje úchylné a ver tomu že ak povedať pravdu je úchylné tak potom som uchylák
Podla mna na to ides uplne zle. Podla mna nieje podstatne ako obist tu tvoju uzkost alebo strach ci co to mas ked si snou. Podstatne podla mna je to ze preco ich mas, ten strach/ uzkost. A druhi ti sotva dobre poradia ked tu tvoju kamaratku vobec nepoznaju a nepoznaju ani teba cize neviedia co si zac a coho s i schopny.
@darkpassenger ano, sure ľudia, ktorí neboli na pokeci dlhšie, než 4 roky (mám pocit, že naposledy som tam zavítala v 16tich, ak sa mýlim, sorry, takéto pičoviny v hlave nedržim).
Ver tomu, že aj "vonku" (btw: kde? Vonku. Kam? Von. Pls, pamätajte si to.) Sú chlapi rovnako slizkí a uchylni lebo sú zmagorení internetom a neschopnosťou normálne komunikovať s opačným pohlavím.
A áno, je to uchylné, a aké máš na prvom rande potrebu babe otrepávať o hlavu, aká je krásna, tak si úchyl.
@staphylococcus To ti verím ale mňa prosím ťa neoznačuj za slizkého keď ma nepoznáš nemusíš všetkých hádzať do jedného vreca ver tomu že ja som ten posledný chlap na planéte ktorého by si mohla označiť takýmto pomenovaním myslím si že väčšina žien ktoré netúžia len po tom si zašukať s chlapom by sa o mne vyjadrila viacej než dobre a to nepíšem pretože som namyslený ale nemám rád keď mi niekto kydá na hlavu niečo čo vôbec nieje pravda A nemyslím si že povedať žene že je krásna je slizké ako viem že sa to dá aj podať slizko ale nikdy v živote som sa k žene slizko nesprával to skorej oni ku mne a vieš čo aj napriek tomu aké svine som v živote stretol som vaše pohlavie neodsúdil nie každá osoba na planéte je prijebaná to že poviem ľuďom (žene) veci na rovinu napríklad že je pre mňa žena atraktívna alebo krásna nieje podľa mňa slizké, však nech vie že sa mi páči a neboj sa hovorím to len jednej, tej ktorá si získala moje srdco, pretože len ona je pre mňa najkrajšia na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Su to hady
Nebuď hanblivý trt, ukľudni sa, nadýchni sa a urob dačo.
Lebo ti ju preberie niekto šikovnejší
nikto nevravi ze to ma byt vtipne, povies to co citis a potom sa uvidi @leeroy
Keď ťa pravdepodobne tiež miluje ale keď začneš tému, tak v nej nepokračuje.
Nesnaž sa byť nasilu vtipný. Nesnaž sa jej otrepávať o hlavu aká je krásna, aké má nádherné oči, vlasy, atď, to keby chcela počuť tak ide na 5 min na pokec, tinder alebo počká, kým sa nájde nejaký magor čo jej to začne vypisovať na facebooku.
Normálne s ňou nadviaž rozhovor o niečom, čo máte spoločné, o nejakej spoločnej záľube, filme, knihe, športe, hocičom. Kľudne aj len "videla si ten a ten film"? Áno, páčil sa mi. -> rozprávate o filme.
Áno a nepáčil sa mi. -> rozprávate o tom, aká to bola pičovina prípadne prečo sa tebe páčil a jej nie.
Nie, nevidela. -> pokračuješ otázkou "a aké filmy máš rada?"
Kľudne keď nevieš, o čom sa rozprávať, tak si priprav 3-5 takýchto tém na začiatok a jedna sa isto ujme.
a čo sa týka toho prejavovania si lásky, myslím, že by to malo ísť tak nejak samo (aj u extrémnych introvertov), aj keď sa pri tom pochopiteľne niektorí cítia divne (keďže je to ich "poprvé", ale všetko musí byť niekedy poprvé, všakže). a pamätaj, že dosť zásadná časť ľudskej komunikácie je neverbálna, čiže dosť záleží aj na celkovom "vibe", ktorý medzi sebou máte. ženy majú pre túto záležitosť obzvlášť dobrý zmysel
Raz som sa nasral a pripravil si témy a otázky ktoré sa môžem danej osoby spýtať (napríklad keď som sa s ňou mal stretnúť na ďalší deň).
A fungovalo to! Je to divné ale niekedy nemáš na výber.
Inak je celkom bežné že aj najlepší priatelia na seba zabudnú.
Rátaj s tým že ak sa ti nepodarí dať s ňou dokopy tak o pár rokov si na te ba možno ani vôbec nebude pamätať.
Smutný svet
Koľko máte rokov?
Ako sa volá spolužiačka?Do akého ročníka chodíte?
Skúste si spolu písať.Keď sa viac spoznáte potom aj stres opadne
Ver tomu, že aj "vonku" (btw: kde? Vonku. Kam? Von. Pls, pamätajte si to.) Sú chlapi rovnako slizkí a uchylni lebo sú zmagorení internetom a neschopnosťou normálne komunikovať s opačným pohlavím.
A áno, je to uchylné, a aké máš na prvom rande potrebu babe otrepávať o hlavu, aká je krásna, tak si úchyl.