ja zatial nemam skusenosti so smartfonmy, som zastanca tych starych typov co sadnu normalne do vrecka
ale doba ide do predu a smartfony su potrebne ako aj na internet a daju sa pouzit aj ako GPS alebo dobre foto
prave sa rozhodujem o kupe ale jedine NOKIA
lumia 920 alebo 1020 proste nokia je najlepsi mobil skoda ze siemens uz skoncil
GIGABYTE považujem za nekvalitné takže ten by som si nevybral, aj keď je trochu lepší výkonom.
Multiphone 5044 DUO Len v prípade, že naozaj budem používať 2 SIM, čo nie je môj prípad.
Ostal by mi na výber Optimus L9 a MULTIPHONE 5430.
Vybral by som si LG. Má väčší displej, krajší dizajn, mám skúsenosti z výrobcom, lepší procesor, vyššiu pamäť, má novší Android (aj keď ten Prestigio sa možno tiež dá aktualizovať).
L9 IIku som dohadzoval 2 ludom a spokojnost. Tam tusim chybal senzor jasu a notifikacna dioda, no ak sa bez toho je to top telefonik. Krasny velky displej, slusna vydrz, teraz dostal aj KitKat cize niet o com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
LG D605 Optimus L9 II
» mobilne-telefony.heureka.sk/lg-d605-optimus...
GIGABYTE GSmart Sierra S1
» mobilne-telefony.heureka.sk/gigabyte-gsmart...
Prestigio Multiphone 5044 DUO
» mobilne-telefony.heureka.sk/prestigio-multi...
PRESTIGIO MULTIPHONE 5430
» mobilne-telefony.heureka.sk/prestigio-multi...
ale doba ide do predu a smartfony su potrebne ako aj na internet a daju sa pouzit aj ako GPS alebo dobre foto
prave sa rozhodujem o kupe ale jedine NOKIA
lumia 920 alebo 1020 proste nokia je najlepsi mobil skoda ze siemens uz skoncil
GIGABYTE považujem za nekvalitné takže ten by som si nevybral, aj keď je trochu lepší výkonom.
Multiphone 5044 DUO Len v prípade, že naozaj budem používať 2 SIM, čo nie je môj prípad.
Ostal by mi na výber Optimus L9 a MULTIPHONE 5430.
Vybral by som si LG. Má väčší displej, krajší dizajn, mám skúsenosti z výrobcom, lepší procesor, vyššiu pamäť, má novší Android (aj keď ten Prestigio sa možno tiež dá aktualizovať).
Poprípade, ak chceš DUAL sim, tak Prestigio 5044 ... ale skôr by som bral ten LG .. Istota je istota
V tejto kategorii len to LG .