Začala som uvažovať nad tým,že sa vyspím zo spolužiakom. Nikdy som s nikým okrem vzťahu nebola,tak by som to chcela iba raz vyskúšať. Počula som rôzne názory zo skúseností iných tak si chcem si na to vytvoriť svoj vlastný názor. So spolužiakom si celkom r
ak ste obaja momentálne nezadaní, tak nevidím žiadny dôvod na to odradiť ťa od toho... teda okrem toho, že sa to robiť nemá a podobné žvásty, ktoré ťa ale zjavne nezaujímajú
Nechapem co by ta malo odradzat...no ale ked chces napisem ti - ak to bude uplne fiasko, je to tvoj spoluziak cize ho budes casto stretavat a spominat na to a hanbit sa
Ale prosim ta dievca...uzi si, who cares aj tak to je v dnesnom svete najlepsie riesenie.
@majo16 minule sme spolu ležali vedla seba na posteli,pozerali film..a mala som pocit ze sa zacal o nieco pokusat..Mali sme obaja ale dost vypite tak ja neviem
akože, si mladá tak si treba mladosť užívať zakiaľ sa dá. V 70 aj keď budeš mať chuť, nad týmto určite uvažovať nebudeš Čiže asi toľko. Ak vidíš že sa mu páčiš tak to kľudne využi aby si si potom nehovorila že si premárnila mladosť.
@goldfish očakávam od toho,asi toľko,že zistím ako sa budem cítiť keď to vyskúšam len tak,keďže to v tejto dobe je už skoro normálna záležitosť...a ten blog to je samozrejme iný spolužiak
@elizabeth666 tak ak sa na to cítiš, choď do toho
Ale ja osobne by som nešla so spolužiakom...
kamarát, všetko ostatné why not, ale so spolužiakom kráčaš po tenkom ľade a ešte ak si spolu rozumiete a niečo sa (i po tej jednej noci sa môže) ..poserie, tak ho budeš musieť mať pred očami a stretávať ho ešte x krát pokiaľ skončíš školu...
@unspoken teraz neviem ci som az tak skareda,ked je ti to take smiesne ...ale inak som to tak nemyslela,neboj sa,bolo to v tom zmysle ci mi niekoho nedohodis,ked si taky mudry
@elizabeth666 nie neber to tak osobne .... no tak vies ty si chcela daky navrh v ramci toho aby si snim nemala sex a to bolo prve co ma napadlo ... inak nechapem preco sa snim nevyspis predsa len ludia spia aj s ludmi ktorych nepoznaju a kedze sa kus poznate tak to mozno klapne
@unspoken praveze ma sa vela veci co dojebat, zistujem ako mi tu niektori pisu a maju pravdu...ja som proste tazky pripad to sa neda pochopit,ani ja sa nechapem
Neviem ako to dopadne ale dosť by ma to zaujímalo, neviem si predstaviť chodiť okolo spolužiačky s tým, že je všetko ako pred tým
Nie nie, neviem si to predstaviť hoci netvrdím, že som na niečo také nemyslel
A čo keby sa do teba zamiloval ? alebo ty ?
@inversi vyzera to tak,ze som sa asi z toho vyspala,takze uvidim ci si to niekedy este nerozmyslim,ale ked tak jedine ku koncu skoly...co je asi za dva a pol roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale prosim ta dievca...uzi si, who cares aj tak to je v dnesnom svete najlepsie riesenie.
to sa asi dost slabo pokusal ked si mala len pocit a nazor moj je ze nechod do toho.. len zloba z toho moze byt.
pokial toho spoluziaka stretavas casto a nejak to medzi vami nedopadne, asi budes mat chvilu blbe pocity. ale to prejde
Ale ja osobne by som nešla so spolužiakom...
kamarát, všetko ostatné why not, ale so spolužiakom kráčaš po tenkom ľade a ešte ak si spolu rozumiete a niečo sa (i po tej jednej noci sa môže) ..poserie, tak ho budeš musieť mať pred očami a stretávať ho ešte x krát pokiaľ skončíš školu...
Nie nie, neviem si to predstaviť hoci netvrdím, že som na niečo také nemyslel
A čo keby sa do teba zamiloval ? alebo ty ?