nebolí to ,teda ak si citlivka tak nato kašli ..ja som si prepichol sám aj uši aj peru...ale načo naušnica preboha..deti už fakt netušia čo zo sebou,kašli na to zato že polovica školy má naušnice to nemusíš mať aj ty
nie je to nič, čo by sa nedalo vydržať...tuším som si dal v 12, alebo v 13 prestreliť ucho prvýkrát, dnes mám už niekoľko rokov náušnice preč z uší (lenže už mám skoro 2x toľko rokov), pravdepodobne to časom prejde aj teba...a možno nie...
tak ja neviem ci mozem odpovedat ked som dievca ale ja som si tiez zhruba v tom veku nechala prepichnut usi a trosku to zabolelo ale to bola sekunda a potom to prestalo.
@narazuvzdornaa ja už nič nenosím je to už dosť rokov do zadu čo som to mal ,proste som si uvedomil že je to detské a ja som sa vtedy správal podľa davovej psychózy preto teraz píšem takto ,ale som si bol istý že to u niekoho bude takto rezonovať ale dobrá poznámka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ked na to nemas gule a musis sa pytat na to radsej kasli...
@relieforsaddist fakt? Ty mozes, ale inym netreba, lebo su trapni?
ale inac @2