Chcem sa s vami poradiť, poslednou dobou mám za sebou také ťažšie obdobie. Mam po rozchode, ktorý nebol najľahší a znášala som to ťažšie. Posledný týždeň však mávam divne pocity. Pocity otupenosti, je mi veľa vecí ľahostajných.
Také pocity úzkosti a migrény..
Do toho ani neviem ako sa to stalo, ale kúpila som si cigy a začala viacej piť..
Viem že existuje niečo ako derealizácia no netrúfam si povedať že som sa dostala až k sebevražednym sklonom to nie..
V noci neviem poriadne spávať aj keď tak sa budím na zlé sny..
2 dni dozadu som zaspala až o 3 ráno sú dni kedy spávam 3-4 hodiny denne a potom dospávam poobede. Ľudia si to už aj začínajú všímať že je niečo inak.
@blacknwhite2 takze nesed doma prejdi sa von len tak na prechadzku ,,utried si myslienky,,a uvedom si ,ze ci sa ti oplati trapit sa? chod sa odreagovat s kamoskami
to záleží koľko si od rozchodu. Môže byť že to máš len také obdobie po rozchode a prechádzaš etapou otupenosti a tá ťa po pár dňoch/týždňoch opustí a príde iná. Ak by to však dlhodobo pokračovalo a nezlepšovalo by sa to skús ísť za doktorom. Okrem toho to jedna skús prečkať a jednak sa skús zamestnať niečím iným, nemusíš ani hľadať hneď iného partnera.
klišé,ale čas je odpoveď....a potom ďalšie klišé ako záľuby,šport,uč sa niečo nové,jazyky alebo tak,viac čítaj,chodievaj von... venuj sa svojím dobrým pocitom,skúšaj sa tešiť aj z maličkostí,z dobrej kávy,vínka,z dobrej spoločnosti... je to hard,ale život beží ďalej no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Do toho ani neviem ako sa to stalo, ale kúpila som si cigy a začala viacej piť..
Viem že existuje niečo ako derealizácia no netrúfam si povedať že som sa dostala až k sebevražednym sklonom to nie..
V noci neviem poriadne spávať aj keď tak sa budím na zlé sny..
2 dni dozadu som zaspala až o 3 ráno sú dni kedy spávam 3-4 hodiny denne a potom dospávam poobede. Ľudia si to už aj začínajú všímať že je niečo inak.
A mám novú známosť co mi nepridáva ani nič..
niekedy je to len cas ktory pomaha ,ale nie je to urcite po tyzdni
Nehľadala som si partnera kvôli zabudnutiu.. Mame sa radi obaja navzájom dlhšiu dobu