Čaute ľudia. Potreboval by som radu. Som buchnutý do jednej dievčiny. Je úžastná ale nejako nemám odvahu jej to povedať. Viem, že sa musím premôcť ale ono to sakra nie je tak ľahké ako sa zdá. Čo by ste poradili?
premoz sa. ja som sa tiez premohla a sice picu z toho ale aspon viem na com som.
je pomerne nepravdepodobne ze by na teba nejako zautocila a niecim ta ovalila alebo daco take tak sa nemas coho bat. ak ta vysmeje je pica a o nic si neprisiel. neboj sa a chod za nou (ono ked sa chalan tak trosku hanbi tak to je hrozne zlate to sa jej bude pacit ked jej povies ze si nevedel ako jej to mas povedat ale paci sa ti a ci by niekedy nesla von
neboj sa lebo pride niekto kto sa bat nebude a mas po dievcine
A prečo by si jej to mal hovoriť ?? Veď nechoď na to tak rýchlo. Najprv sa s ňou častejšie bav, potom ju niekam pozvi... A pôjde to samo.. Takto by to bolo príliš na rýchlo. Takže jej nič zatiaľ nehovor a nechaj tomu voľný priebeh...
možno ak sa tak bojíš toho odmietnutia skús ísť na to výzvednou formou. troška trebárs zažartovať. nejaké narážky a podobne. trebárs "sme tak skvelí párik" a podobné štuchanice a vďaka jej reakcii sa niečo dozvieš.
teda ak si rozumiete. lebo ak si len tichá myška a ani sa spolu nebavíte tak hlavne s ňou začni nejako komunikovať.
ak nemas odvahu to urobit osobne, tak skus jej napisat cez net (ked už sme v tom 21 storoci), ide to ovela lahsie ako nieco povedat osobne, lebo tam je jedina dilema - stlacit ci nestlacit enter... alebo ako napisala @4 , skus jej dat nejako najavo svoj zaujem, nemusis jej priamo povedat, že sa ti tak velmi paci, ale zavolaj ju von, kde bude v konverzacii zahrnut do kontextu vela moznosti (napr ked ja som rozpravala s znamym typkom na kamoskinej oslave, že typci od boulingu ma otravuju tak povedal "jj, toto nemam rad, som stastny, že nie som dievca, a už vobec nie take pekne ako ty"... proste to tam nejak vtlacil aby mi povedal, že som pekna)
takze takto... podla mna to je typicky priklad... nejaky osamely plachy atd... chalan sa buchol do volakej skolskej atrapy... najprv si musim baby roztriefit do kategorii a len na tu svoju hladiet :p :p :d ...ak je v tej kategorii, tak do toho...ak nie, tak nech toto :d
Premoz sa a povedz jej to!!! zivot je len jeden a nema zmysel sa bat aj ked viem ze sa to pise lahsie ako urobi Prinajhorsom ta sklame ale potom asi nie je az taka uzasna nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
je pomerne nepravdepodobne ze by na teba nejako zautocila a niecim ta ovalila alebo daco take tak sa nemas coho bat. ak ta vysmeje je pica a o nic si neprisiel. neboj sa a chod za nou (ono ked sa chalan tak trosku hanbi tak to je hrozne zlate to sa jej bude pacit ked jej povies ze si nevedel ako jej to mas povedat ale paci sa ti a ci by niekedy nesla von
neboj sa lebo pride niekto kto sa bat nebude a mas po dievcine
Otvor si predtym ploskačku
teda ak si rozumiete. lebo ak si len tichá myška a ani sa spolu nebavíte tak hlavne s ňou začni nejako komunikovať.
» www.webnoviny.sk/download/131/tl...
. . . ze si do nej buchnuty a ako priami ucastnici nehody-pohody to musite spolu vypisat.
Co ja viem, ty si buchnuty, tebe to ma mysliet . . . snad . . . nie?
A odomna to nemas :p
A ty jej to vráť a poriadnu jej uvaľ!
k téme, šmárja jednoducho nič iné ti neostáva ako ju zavolať .. proste k nej prikráčaš a opýtaš sa ... 2možnosti, buď povie áno alebo nie a je to
alebo sa zahraj na stalkera, a keď pôjde s kamoškami kdesi na drink tak tam choj aj ty, najeb sa jak prasa a potom to už pôjde samo .. gl hf