@snehovavlocka my, najlepší profíci, ovládame aj double-catch! keď chytáme druhú prvú si prichytíme napichnutím na bočné tesáky. teraz už to budeš vedieť aj ty.
nie je nic lepsie ako cestvy este teply chlieb.. a potom mam rad este chleba vo vajci s kecupom.. inak hrianky moc nemusim a ked uz, tak poriadne ocesnakovat inak mi to pride take "nemastne, neslane"
@snehovavlocka@30@31 Ako to, že môj (a to môj zdôrazňujem) sladkočuch nie je na svete??? už ním dávno ňúram po tvojich koláčoch. ale si asi dosť ďaleko odo mňa a ja som ho asi vyrobil s menším dosahom ako je treba. A Hriankolap je už v polovici vývoja, rám aj jeho pohon mám, chýba už len lapací mechanizmus.
@marttina@17 priznám sa, že aj ja! aký je rozdiel medzi toastom a hriankou, čo vyskočí?
@stage ako tak nad tym premyslam tak asi ze toast je aj to co vyskoci, ale nazvali to hrianka co vyskoci, a naopak toast je to co oprazis? ci nie? priznam sa neviem. ja rozlisujem - normalny chlieb, toast co das do toustovaca, co ti ho opecie, potom mas to na zapekanie akoze plnene toasty s niecim a pak hrianka na panvici.
kazdopadne rada koznumujem kus zo vsetkeho, zalezi od toho ako som naladena po ranu, ak som rozsafna spravim si hrianku na panvici, ak som leniva dam urobit toast, ak mam zachvat zdravej vyzivy dam normalny organicky multicerealny chlieb .
@stage Hm, nebudem sa s tebou o tom handrkovať, môj právnik sa ti ozve... A jasné, že má malý dosah, keď si bol v tramtárii stovky kilometrov ďaleko vyvaľovať sa pri mori, čo by si od neho chcel, na také niečo nemáš dosť dobrú technológiu - ale aspoň som mohla celý ten koláč zjesť sama. Na ten hriankolap by som mohla poskytnúť svoje pazúry, ak nič lepšie nenájdeš... :p
@marttina A to sme ešte nespomenuli topeničku! Ešte, že nemávam záchvat zdravej výživy, t.j., že nepoznám organický multicereálny chlieb!
@snehovavlocka ten právnik, to bude kto? Nejaký pán Snehuliak? Len naň namierim fén a môžeš zháňať ďalšieho.
Pazúry nie sú zlý nápad. Aké ich máš dlhé? Ale asi nič moc, keď nevedia zdrapnúť spoľahlivo hrianku letiacu z toastovača? Ale možno nie je chyba v nich, len vločici chýba postreh.
@stage Podceňuješ ma, veď tebe zamrzne úsmev na perách...
Zatiaľ majú dobrú dĺžku, ale ak sa neozveš dosť skoro, bude po nich, nechystajú sa ostať dlho. Vločici nechýba postreh, ona je postrach hrianok, preto utekajú.
@stage vidis topenicka!!! krucinal na tu som zabudla tak kurna niekto mi povedzte rozdiel medzi toastom, hriankou a topenickou. som zufala z tejto temy uz ozaj fakt :S
@snehovavlocka Vločica má pazúre jak vlčica? Má postreh a je postrach? Tak to sa radšej už nebudem posmievať tvojmu právnikovi z Eskymákova.
@marttina pekne nám to vysvetlila tá @transplantovana , že? nejak som pozabudol na toastovač a pomýlil som si ho s hriankovačom. To vieš, my steakové typy....
@stage@transplantovana vie vysvetlit vzdy vsetko, a patri jej moja vrela vdaka, lebo som ostala fakt v pomykove z topenicky, hrianky a toustu co sa mi casto nestava
ach steak dala by som si steak s brusnicovo-smotanovou omackou. omg!
@snehovavlocka fakt si už nepamätám, čo som to naposledy tak o106 lízal. Hm, no tým králikom mi to tuším pomaly evokuješ. Ale ledabolo spravená omietka to určite nebola, lebo ja mám v dome krásne vystierkované rovné steny.
@snehovavlocka Keby len to!!! Moje majú väčšina 100 stupňov!!! Bol trochu problém tie steny spojiť do izby, ale zvládol som to. Vždy jeden kút zo štyroch som urobil len 60 stupňový.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
už si videl hriankovač "v akcii" ?
keď je hrianka hotová tak vyskočí resp. poskočí
musíš nastaviť pod neho panvicu
hrianky bojujú o život
@stage obávam sa, že na to mám dosť malé ústa, môj zubár by ti to dosvedčil... chce to inú metódu
alebo cesnaková topinka z platne
tak to volal bratranec, keď bol malý
@snehovavlocka
aj čierne sa dajú, treba z vrchu oškrabať
@cjubou záleží, do akej miery sú postihnuté
jasné, keď je spálených viac ako 89%, tak na to kašlem
@marttina @17 priznám sa, že aj ja! aký je rozdiel medzi toastom a hriankou, čo vyskočí?
kazdopadne rada koznumujem kus zo vsetkeho, zalezi od toho ako som naladena po ranu, ak som rozsafna spravim si hrianku na panvici, ak som leniva dam urobit toast, ak mam zachvat zdravej vyzivy dam normalny organicky multicerealny chlieb .
@snehovavlocka ten právnik, to bude kto? Nejaký pán Snehuliak? Len naň namierim fén a môžeš zháňať ďalšieho.
Pazúry nie sú zlý nápad. Aké ich máš dlhé? Ale asi nič moc, keď nevedia zdrapnúť spoľahlivo hrianku letiacu z toastovača? Ale možno nie je chyba v nich, len vločici chýba postreh.
Zatiaľ majú dobrú dĺžku, ale ak sa neozveš dosť skoro, bude po nich, nechystajú sa ostať dlho. Vločici nechýba postreh, ona je postrach hrianok, preto utekajú.
topeničku robíš na panvici a na oleji z nášho chleba a hneď ju natrieš cesnakom
hrianka ti vyskočí z hriankovača, robí sa z toastového chleba, má len jedno poschodie
a toast je podľa mňa dvojposchodový, vnútri má samé dobré veci a keď sa dopečie, dá sa v pohode pretrhnúť na trojuholníčky.
stačí?
@marttina pekne nám to vysvetlila tá @transplantovana , že? nejak som pozabudol na toastovač a pomýlil som si ho s hriankovačom. To vieš, my steakové typy....
ach steak dala by som si steak s brusnicovo-smotanovou omackou. omg!
inak pre mňa je hrianka aj to, keď je z normálneho chleba - či už opečená na panvici alebo aj z hriankovača... to len tak pomimo