otras mozgu mozno....ak ťa bolí uz tretí deň tak to nebude len tak a mala si ísť k dr. ja som raz spadla zo schodov a buchla si hlavu...iba ma trochu pobolievala tak som tomu nepripisovala nejaký veľký význam no potom som odpadla asi o 4 hodiny....a ked teba uz tri dni príšerne bolí a este to neprešlo tak podla mna by nebolo odveci s tým niekde zájsť..len pre istotu...ale tak mozno to máš len viac buchnuté, mozno otras mozgu, mozno aj krčná chrbtica (podla toho ci ti myklo hlavou ked si tou loptou dostala).. príčin može byt viacej ...ale nepodceňovala by som to...
RODICIA, DOKTOR......bože dobrý, ludia.....ved ked ma nieco bolí tak to poviem doma niekomu nech ideme hned k doktorovi a nie o tom robím fóra na birdzi!
moze nejaky slabsi otras mozgu. Snad krvacanie nie.
Mna po MMA bezne obcas par dni bolela hlava a asi 3x som dostal taku supu, ze som mal cely vecer este flaky v zornom poli nehovoriac o tom, ze som chvilu o sebe nevedel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mna po MMA bezne obcas par dni bolela hlava a asi 3x som dostal taku supu, ze som mal cely vecer este flaky v zornom poli nehovoriac o tom, ze som chvilu o sebe nevedel.