Vacsinou nie.
Vôbec nestíham a ráno mám čo robiť aby som zožral aj 1 rožok.
Ráno vôbec nemám chuť na jedlo ale vôbec. Jem nasilu niekedy ranajky ked stíham.
Na obed si už zjem toho viac aj s chuťou a večer, to by som zjedol čokolvek a aj tak budem stále hladný.......
snazim sa ranajkovat, vacsinou nejake ovocie a k tomu sladke pecivo.. rano si vraj moze clovek dopriat cokolvek, tak preco to nevyuzit, treba vyjedat chladnicku doobedu a nie podvecer
ale velmi rano mi jest nechuti, pripadne mi z toho byva tazko od zaludka - cize keby ma nieco nutilo vstavat o siedmej alebo tak, asi by som neranajkovala a skor si nabalila nieco, co potom o dve hodinky zjem.
ale kedze vstavam tak medzi osmou a deviatou cez tyzden, to uz som viac v pohode a natlacim do seba aspon nejake ovocie odkedy ranajkujem tak mam pocit, ze mi je radovo lepsie ako predtym, takze sa snazim si ten zvyk udrzat
vacsinou si urobim prazenicu s topinkami... rano nezjem nic sladke, len slane/pripadne masite jedlo a ranajky su najdolezitejsie jedlo dna.. pokial si nedam ranajky tak som nervozny a boli ma brucho .. skor obed mam vecsinou lahky
aj keď len málo, lebo mi tiež až tak nechutí ráno, ale vždy sa donútim aspoň puding alebo jeden rožok zjesť, lebo potom zas veľmi rýchlo vyhladnem a mám chuť vraždiť... a ak sa už potom nenajem mám problém celý deň do seba niečo napchať (proste sa mi stiahne žalúdok a hotovo)...
v zahraničí som ale bola navyknutá raňajkovať viac - 2,5-4,5 km pešo alebo na bicykli do školy naučí každého
Raňajkujem a priateľ na to dohliada, najhoršie je to keď vstávam ráno o 4tej, vtedy mi velmi nechutí, tak zvyknem jedávať kaše alebo jogurty. A niekedy raňajkujea obed.
Ja beriem ako raňajky jedlo v škole lebo väčšinou sa zobudím a nejem nič bo sa bojím že ma začne krutiť po bruchu až v škole tak rano ešte pred školou nič a potom jak už som v škole tak zjem rožky čo mám a tak an 6-7 hodine už ma bolí brucho že by som zas dačo zjedol
Počas týždňa ani veľmi nie, pretože nemám na to čas (i keď vstávam dve hodiny predtým, ako odídem z domu) ale čaj alebo kávu si vypijem vždy. Ak už raňajkujem, tak jogurt, nejaký koláč alebo ovocie. Cez víkend raňajkujem vždy, pečivo s maslom, syrom, šunkou, zeleninou... alebo praženicu.
snažím sa, aj keď mi skoro ráno nechutí a nejde mi to dole krkom a aj keď sa najem hneď som v škole hladná, ako keby som si nestihla uvedomiť, že som jedla.
ale niekedy sa na to vykašlem keď som moc zamotaná a nechce sa mi nič zháňať
@thrwtchr no presne tak. ja som sa snažila raňajkovať, pretože to považujem za zdravé a tiež sa mi to napriek snahe ešte nepodarilo.
niečo čudné sa tu deje, to je jasná vec
ale povedz mi, prečo si chcel začať fajčiť
@amikadze
a čo je zdravé na džganí sa po prebudení (teda tak si zadefinúvam raňajky - nie podľa toho, aká je práve hodina) ?
lebo som chcel zistiť, či to vyjde, prečo asi. no - nevyšlo.
a tiež je tam, samozrejme, tá tvrdošijná snaha pristupovať k veciam úplne opačne, než bežný citizen.
a odpíš mi na tamto oné, potrebujem vedieť, čo za rastlinu ste to získali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Vôbec nestíham a ráno mám čo robiť aby som zožral aj 1 rožok.
Ráno vôbec nemám chuť na jedlo ale vôbec. Jem nasilu niekedy ranajky ked stíham.
Na obed si už zjem toho viac aj s chuťou a večer, to by som zjedol čokolvek a aj tak budem stále hladný.......
ale kedze vstavam tak medzi osmou a deviatou cez tyzden, to uz som viac v pohode a natlacim do seba aspon nejake ovocie odkedy ranajkujem tak mam pocit, ze mi je radovo lepsie ako predtym, takze sa snazim si ten zvyk udrzat
v zahraničí som ale bola navyknutá raňajkovať viac - 2,5-4,5 km pešo alebo na bicykli do školy naučí každého
ale niekedy sa na to vykašlem keď som moc zamotaná a nechce sa mi nič zháňať
cista voda, pripadne caj je naj. energy
@amikadze
takto som chcel zacat fajcit. presne, ako pise alpyn - a ked nieco robis rano po zobudeni, este lepsie sa to zafixuje ako ritual.
informujem, ze sa mi to vtedy nepodarilo.
niečo čudné sa tu deje, to je jasná vec
ale povedz mi, prečo si chcel začať fajčiť
a čo je zdravé na džganí sa po prebudení (teda tak si zadefinúvam raňajky - nie podľa toho, aká je práve hodina) ?
lebo som chcel zistiť, či to vyjde, prečo asi. no - nevyšlo.
a tiež je tam, samozrejme, tá tvrdošijná snaha pristupovať k veciam úplne opačne, než bežný citizen.
a odpíš mi na tamto oné, potrebujem vedieť, čo za rastlinu ste to získali