ja si robim ranajky a vacsinou parky, vajcia, toasty, tvaroh s bananmi, jogurty, chlieb so zeleninou + ovocie a tak.... ranajky, bez energie sa den zacina blbo
Raňajkujem. Bez toho z domu nevyjdem. Čo nájdem.. chleby zo šunkou, syrom,.. nejakú papričku na to, rajčiny... alebo praženicu, hemendex, párky, chleba vo vajíčku..
snažím sa raňajkovať každé ráno.... ak to nestihnem, tak už priamo obedujem..... ak nemám chuť, ako dnes, tak neraňajkujem.... je mi nejak blbo, tak to vidím len na energeťák a cigu
no ako kedy, mala som také obdobie, že som neraňajkovala doma ale v škole...teraz už normálne doma a väčšinou mamka , málokedy sama a čo príde, mám to pestré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a tak zrobím si to načo mám chuť niečo sladké, alebo praženicu či chlieb so šunkou a tak
Ale to co spravi oco obycajne nejem
Chuchvalec
kde by som mala čas hrabať sa v chladničke...........alebo nebodaj smažiť omeletu..............