Čo jete na raňajky, keď:
- nemáte takmer žiadny čas ale aj tak musíte niečo zjesť
- máte normálne času ale nehrajete sa s tým
- máte veľa času a chcete niečo lepšie/ víkendové raňajky
Ja raňajky nejedávam, ale chcem to zmeniť a hľadám inšpiráciu
Keď nemám čas tak jogurt s nejakou musli tycinkou alebo banánom.
Keď mám tak normálne času tak obyčajne nejaký chlebík so šunkou a syrom a paradajkou.
Keď mám veľa času moje pizza toasty v toasteri správene - prossciutto , syr , pretlak , oregano
cez týždeň raňajkujem až v práci a to čo si kúpim väčšinou pagáč, pizza rožok...
cez víkend na čo mám chuť (ovsená kaša, pečivo s niečím...) ale skôr ako hodinu po zobudení nejem vôbec nič
neraňajkujem ale ak mám čas, tak vypijem aspoň pohár vody, ale ak potom vyhladnem v škole, tak mám nabalenú desiatu buď len ovocie, alebo nejaký rožok (s paštékou najčastejšie),pečivo podľa toho, či to bude dlhý deň
a cez víkend vstávam na obed, ale tiež musím počkať kým vyhladnem
1. väčšinou len kávu, dakedy k tomu pridám Alasku tú kukuričnú trubičku to väčšinou keď vstávam skoro ráno a nič do mňa nejde... dakedy toast s pomazánkou ak tú pomazánku mám urobenú
2. toast s pomazánkou alebo toast so šunkou a syrom alebo ovsenú kašu s ovocím alebo praženicu
3. lievance, palacinky, zapečenú tortillu so zeleninou a šunkou syrom, ale aj kaša, vajíčka na hocijaký spôsob
Ja vacsinou neranajkujem, ale ak aj hej tak situacia, ze "nemam cas" neexistuje. Inak ak teda ranajkujem tak chodim vylucne do jednej konkretnej ranajkarne a davam si tam vzdy to iste: zeleny caj, toast so slaninou vajcom a syrom a taku taiwansku vajcovu rolku s tuniakom (蛋餅).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2. sačkovy tomatovy kuskus, parky, hrianky, praženicu, ham and eggs, krupicu, toasty, kokteily, šalaty, ovsene/pohankove kaše..
2. vajca so slaninou + vlocky
3. vajca so slaninou + vela vlociek + ovocie + orechy
ked mam čas - praženicu s cibuľou, pečene tousty obložené šunkou syrom a paradajky s kukuricou k tomu.. plus káva samozrejme
Keď mám tak normálne času tak obyčajne nejaký chlebík so šunkou a syrom a paradajkou.
Keď mám veľa času moje pizza toasty v toasteri správene - prossciutto , syr , pretlak , oregano
cez víkend na čo mám chuť (ovsená kaša, pečivo s niečím...) ale skôr ako hodinu po zobudení nejem vôbec nič
a cez víkend vstávam na obed, ale tiež musím počkať kým vyhladnem
2. toast s pomazánkou alebo toast so šunkou a syrom alebo ovsenú kašu s ovocím alebo praženicu
3. lievance, palacinky, zapečenú tortillu so zeleninou a šunkou syrom, ale aj kaša, vajíčka na hocijaký spôsob