som totál rozbitá ale ked musím tak vstanem no mám pokazený celý den ked viem že nemusím tak sa v tej posteli jednoducho válam ležím a zatvorím oči a chcem spať vôbec sa necítim fit ked vstávam
rozbitá, lebo som deň pred tým bola na švihadle a moja holeň je už bez tak veľmi preťažená čomu neprispieva fakt, že vstávam o 5:20 aby som stihla tréning, takže áno rozbitá.
ja sa upodozrievam ze mam nejaku poruchu pretoze bez ohladu nato kolko spim ja proste nedokazem vstat obcas mi pritom byva strasne zle od zaludka a je jedno kolko som predoslu noc pila citim sa rozbita ako slovenska cesta a tento stav trva tak 3 hodiny po zobudeni. zlepsuje sa to len ked vstanem poobede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale keď sa dobre vyspím tak som okej
Ak sa zobudím sama od seba, som úplne svieža.
musím mať nastavené 3 budíky aby som potom vôbec mohla z postele pol hodinu liezť...
ale keď sa nakopnem (väčšinou pri umývaní zúbkov) potom to už ide ľahko
Som svetloplachá, asi do jedenástej nekomunikujem, mám opuchnutý ksicht, hnusnú pachuť v hube, nízku hladinu nikotínu a všetko ma obťažuje.