Už asi dva týždne mám po zobudení pocit,že sa pozvraciam a nejaký tlak v krku.Pomôže mi,keď to zapijem s vodou,ale nie nadlho.Potom počas dňa to prejde,možno tak za dve hodiny po zobudení.Za lekárom s tým chodiť nechcem,veď čo mi môže dať na zvracanie?
@kakofonicka Tak ja vstanem s pocitom,že sa každú chvíľu pozvraciam,musím to zapiť s vodou,potom sa najem ale nezmení sa nič.Potom už len chodím s flašou a zapíjam to a asi po hodine a pol až dvoch hodinách to prejde samo.
@vlcica1989 Vyskúšam to zajtra.Niekde som čítal,že na nevoľnosť pomáha aj zázvor,ale ja večer vypijem 0.5l zázv. čaju a ráno je to rovnaké.Viem,že takto cez internet mi nikto nemôže pomôcť,ale tak možno nájdem niekoho s rovnakým problémom a predá mi riešenie.
mne napriklad zazvor nepomahal vobec a aj mata mi pomohla iba parkrat. ale ono skor by si ho mal asi vypit rano, ked ti je zle. alebo si kup zazvorove lizatka, daj si ku posteli a rano si ho daj hned po zobudeni.
@gramof ón zázvor je na nevolnosť ale asi ako prevencia (teda že si dáš večer aby ti ráno nebolo zle) asi moc nie. alebo si ho skús nachystať k posteli (netuším ako chutí studený)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov