to som sa aj ja pokusal tahat cez to ale neoplati sa to. Ak si nekupis ten premium... tak sa nacakas. Ak ces tahat iba tu hudbu, najme aglickych interpretov tak chod cez torrenty. ja chodim len cez tie
hh tato tema vo mne vzbudila agoniu ach tie nekonecne hodiny premyslania variantovania pokusania citania hladania navodov ako ojebat rapid=nemozne (ak samozrejme clovek nema dynamicku ip ) par sposobov bolo aj funkcnich ale vzdy len na chvilu no nic zaregistruj sa na niakom warez fore (www.warxtreme.com,nic som nenapisal !) a tam si najdes co chces a mas tam kopu navodov ako tahat a nie len z rapidu....
Small_angel : si obmedzovaný v počte tahaných súborov, možeš maximálne 20 naraz, ale aj tak to nevadí...možem stále len doporučiť, najlepší sposob tahania
ani premium neni taky dokonaly...mas tam limit 25GB na 5 dni co je strasne malo, ja mam dynamicku IP a z rapidnu niekedy sosnem aj viacej ako 25GB za 5 dni takze sa mi ani neoplati kupovat premium acc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Mne staci vypnut a zapnut ruter a zmeni sa mi ip-cka.
Nevyhoda je ze mozes stahovat len jeden subor,kdezto s premium mas nielen rychlost vyssiu ale nie si obmedzovany ani v mnozstve stahovanych suborov.
Z rapidu sa dobre tahaa je tam v podstate skoro vsetko,len musis najst dobre warez fora ktore ta tam odkazu