Vlasy rastu od korienkov, a vsetky ziviny sa dostavaju do vlasov od korienkov. Cize cim ma clovek dlhsie vlasy tym pomalsie rastu a to z toho dovodu ze sa tazsie vyzivuju az ku koncekom. a preto sa aj konceky stiepia a lamu...a preto sa aj vlasy podstrihavaju. a preto ma clovek pocit ze ak ma vlasy kratke tak rychlejsie rastu pretoze sa rychlejsie dostanu vytaminy a vsetky latky az ku koncekom vlasov...
a pocula som o sampone s nazvom Dixi-brezovy. je urceny na podporu rastu vlasov. no nemam to vyskusane skusit to vsak mozete. stoji cca dve eura.... a potom su vseliake vodicky, od znacky Luna, alebo vseliake pripravky v lekarni. staci sa opytat......alebo dalsia alternatyva je pricesok, napriklad clip in hair.......no, vzdy sa da pomoct
@25 vlasy sa skôr lámu a štiepia na končekoch preto, lebo to sú najstaršie časti vlasu a tým pádom najnamáhanejšie, najopotrebovanejšie, lebo denne ich češeš, spíš na nich atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ma pravdu ohladom pevnosti
nvm o ziadnych radach, iba o tabletkach, ktore urychluju ich rast...
a potom to este ovplyvnuju fazy mesiaca
a ucinkuju na vlasne vlasy mam odkusane
» www.lekynainternetu.cz/p/inneov-hustot...
dost mi to pomohlo sice ich stale nezboznujem, ale zabralo mi to na 80 %
po 3-och mesiacoch pouzivania som videla prve vysledky
moze sa to pouzivat idealne3 az 6 mesiacov...o 2 mesiace to budem brat tych 6 potom vam dam vediet
inak maju aj sampony take....
To závisí od typu človeka, ako rýchlo mu rastú vlasy.. Poznám jedného chalana, ktorému za týždeň narastie 10 cm.. xP Kokso...
@andream to neni mozne
Aha.
A vyživovať sa dajú aj zvonka.