ani jednu iked pinoccia mi čítala babka ale nebola to konkrete tá kniha ktorá tam je odfotená. a vianočnú koledu som čítala vo verzii mickeyho mousa to sa asi neráta
38, niekedy som si podľa nej vyberala knihy v knižnici Ale čítala aj dosť divné veci A veľa z nich som videla sfilmované, alebo sme to preberali v škole, tak sa mi to už nechce čítať.
a je to úplne dementný zoznam. okrem toho, že tam nemá mená autorov, tak tam má proste nejaké úplne trapné vreckové edície, ako je napr. The Portable Nietzsche. lol. že akože skrátená verzia Nietzscheho spisov do "Nietzsche do vrecka" je akože must read? a to nehovorím o tom, že to je vybrané dosť ako odveci. nechápem, prečo je v takomto zozname napr Candide od Voltaire a Prasiatko Babe
@grietusha ak správne rozumiem, tak je to zoznam kníh, ktoré boli spomínané v gilmore girls, teda to nie je žiadne must read, ale skôr náhodný zoznam kníh
@tikalok tak sa neviem rozhodnúť či je smiešnejšie to, že to je reading challenge alebo to, že si niekto myslí, že postava s takýmto vkusom je naozaj možná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale už asi takých 10 mám dlhšie na mojom "reading liste" .
prave sme s @lilly09 na druhej serii
co ma udivuje nakolko ja americku/anglicku a francuzsku klasiku neuprednostnujem ani nahodou
plus nejaké som videla sfilmované a tak
A som veľmi potešená, že tam je 2x Mitch Albom.
viac filmov som videl ako čítal
@tosom och znova sa mi páčiš! daj mi list, chcem vidiet ktore
asi
niekde v polovici som sa zasekla s počítaním
a je to úplne dementný zoznam. okrem toho, že tam nemá mená autorov, tak tam má proste nejaké úplne trapné vreckové edície, ako je napr. The Portable Nietzsche. lol. že akože skrátená verzia Nietzscheho spisov do "Nietzsche do vrecka" je akože must read? a to nehovorím o tom, že to je vybrané dosť ako odveci. nechápem, prečo je v takomto zozname napr Candide od Voltaire a Prasiatko Babe