@antifunebracka To máš jedno..chcem byť síce objektívny, ale FHV UMB hodnotím jednoznačne negatívne a nikomu neodporúčam tam študovať. Je to môj názor...nechcem však nikomu ukrivdiť.
@1mas s tym osobnu skusenost? rozhodujem sa medzi FHV UMB a FiF KU na tu druhu skolu(okrem toho ze je katolicka a kazdy ju spravi "lavou zadnou) som s osobnych skusenosti dostala dost dobre nazory halvne o FiF ze anglictina dost dobra a tak tak teraz neviem lkebo o horenosoch z UMB som pocula len som nevedla ci je to konkretne aj na FHV
@eva23 Mala Si ísť na FiF UK..ale ak by som sa teraz rozhodol..tak radšej by som riskol UMB...rozhodnutie však musíš urobiť sama. KU je religiózna a pokiaľ nezachováš katolícku identitu, môžu ťa vylúčiť bez ohľadu na tvoj prospech.
@ ja som katolicka katolicka identita univerzity mi neprekaza skor sa bojim ohlasu buduceho zamestnania aj ked je momentalne KU kvalitnejsia stale sa za" lepsie" a s lepsim menom povazuje UMB
@eva23 Choď tam, kde by si sa lepšie cítila..subjektívne názory iných ti v tom veľmi nepomôžu, akurát ťa usmernia, na čom budeš tam či tam. Štúdijná látka je v podstate tá istá...takže by som povedal, ktorá Univerzita urobila na teba lepší dojem, tam choď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov