aj tak najlepsia reklama je bojovnici proti krize!! mna ide porazit ked tu reklamu vidim ach kam to speje alebo dobra je aj ta kde su tie kolotoce na bielej plachte a potom ju s vrtulnikom dvihaju
mne sa tiez zda trapna ta na woolite, kde su dve kamosky na diske a odrazu jedna z nich vytiahne z vrecka ten praci prostriedok a povie "nieje novy, je vyprany vo woolite " , v reale si predsa kazdy noci so sebou woolite DD
šak to je taká haluz ja som chytila záchvat, ked som to prvýkrát videla a ja tak niekedy prídem ku rodičom a poviem: ale ja chcem kakať n a Kajovom záchode a môj tatko sa volá Kajo
boze ako je to trapna reklama a vsetky co ste tu opisali ale ked to tutak citam,no kokos nemozem ,sa tu iank smejem ked to takto opisujete ,oni vsetky reklamy su uplne absurdne,som si teraz na nieco spomenula bozee hehe ,pamatate si na tu reklamu mauntfield? (nevim ci som to dobre napisala) ten chlap taky nechutny starsne tvrdy uplne ze moc drsny sa tam tvaril a taku motorovu pilu mal v ruke, ze volaju ho zahradnik ... ako no nemozem ,alebo na neskafe sa tym zupanom ,ze som totiz klasik,z toho sme si tiez vzdy robili s brachom srandu,ako uplône tak tancuje na ulici v zupane neskafe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja nemôžem ale skapínam keď vidím tie trápne reklamy.. "pusti to naplno, môj účes to vydrží"
ved ona už 100 rokov nie je miss(či čo to bola) ani moderátorka,tak kam sa hrabe
..ale ešte stále to neprekonalo tú reklamu so zeleným mužíčkom ("Notebooky!To je moje!"), čo chodí na Prime.