pokial si si nekupovala nic drahe, tak kasli na to... neviem, ci sa ti to oplati za to postovne :/
a povedz, s cim si nebola spokojna, nech si aj ja dam pozor
@neutralnothing proste ja som chcela kúpiť produkt. Bolo písané, že stoji 8$.. Tak som všetko vyplnila a zrazu sa pozerám, že to stiahlo 143$, čo je asi 104€ nevšimla som si to, moja chyba.. Preto by som to chcela vrátiť, aby mi vrátili peniaze..
@tommyhot ooo, super, dakujem @dena542 tak to je skoda.. treba davat pozor, ci je tam free shipping.
ale ked zaplatis, da sa to hned zrusit, ked ti napisu, ze im dosli peniaze a potom ti vsetko vratia. tak pozeraj stale, ci im dosli a vtedy by sa to malo dat zrusit vela stastia
@dena542 hlavne si treba davat pozor ci pozeras cenu za 1 produkt pri kupe 1000 atd. Na alibabe (aliexpress) sa vacsinou predava za velkoobchodne ceny, ale aj na velkoobchodne mnozstva.
Ahoj, Denka ja som už reklamoval na aliexprese pár krát. raz mi vrátili 100% sumu a n druhý krat iba 60%.
v tomto článku si vieš prečítať viac o reklamácií » zlavovekody.sk/reklamacia-na-a...
píše sa aj že "Pokiaľ ide o lacnejšie produkty, predajcovia nepožadujú poslať poškodený tovar späť do Číny." Takže pri lacných veciach sa netreba báť že ju budete posielať spať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.aliexpress.com/buyerprotection...
a povedz, s cim si nebola spokojna, nech si aj ja dam pozor
(ospravedlňujem sa zakladateľke že jej tu spamujem)
@dena542 tak to je skoda.. treba davat pozor, ci je tam free shipping.
ale ked zaplatis, da sa to hned zrusit, ked ti napisu, ze im dosli peniaze a potom ti vsetko vratia. tak pozeraj stale, ci im dosli a vtedy by sa to malo dat zrusit vela stastia
najdi si my orders a tam by si mala mat nieco typu, ze to mozes zrusit (pokial si poslala peniaze a oni to este neodoslali)
v tomto článku si vieš prečítať viac o reklamácií » zlavovekody.sk/reklamacia-na-a...
píše sa aj že "Pokiaľ ide o lacnejšie produkty, predajcovia nepožadujú poslať poškodený tovar späť do Číny." Takže pri lacných veciach sa netreba báť že ju budete posielať spať.