Planujem kupit mobil od ruky ktory ma mechanicke poskodenie po pada, je prasknuty kryt, alebo dokonca cast odlomena. Nic vazne, obrazovka a dotykovka su neposkodene vsetko je v poriadku. Mobil je v zaruke. Moja otazka je v komente nezmestim sa XD
Keby sa mi este v zarucnej dobe nieco pokazilo, da sa to reklamovat? Nebudu namietat ze je mechanicky poskodeny zlou manipulaciou aj ked problem s tym nesuvisi?
@Lacius No ved to XD. Ale zase zavisi aj o co ide. Taky mikrofon alebo reprak sa len tak padom nepokazi nie? @Torpedo08 Co som videl fotky tak vizeral dobre, ani nic poskodene som nevidel takze to bude asi ozaj len nejaka mala vada. Ved pozriem osobne ze ako je na tom....
robím na reklamáciách a z vlastnej skúsenosti ti hovorím, že v rámci záručnej ti to neuznajú. Aj napriek tomu, že by bolo možné argumentovať to tým, že prasknuté dielce už boli a mobil fungoval ďalej, servis ti to zamietne ako neoprávnenú záručnú z dôvodu mechanického poškodenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@Torpedo08 Co som videl fotky tak vizeral dobre, ani nic poskodene som nevidel takze to bude asi ozaj len nejaka mala vada. Ved pozriem osobne ze ako je na tom....