Je podľa Vás zdrave piť Relax 100% ovocne štavy aj s dužinou?
Ja sa snažím žiť zdravo a mne prípada výhodne vypiť taký napr. ananasový džus dajme tomu každy deň po 200 ml (riedený, kedže čítam že sa to má) ako si kupovať ananás za 2€, ked mám ten džus re
Relax sú myslím kvalitné džúsy. V zložení ak si dobre pamätám bolo 99.8% ovocná šťava a zvyšok bola soľ.
Takže ak to neni zdravé nieje to ani nezdravé.
je to čistá šťava, stačí si prečítať zloženie, žiadne konzervanty, stabilizátory a farbvá tam určite nenájdeš, môžeš vypiť aj celý liter, ale nie každý, treba si robiť pauzy alebo riediť vodou, inak sú podľa mňa zdravé
no dobre tak ja si to teda skusim kupiť a čital som, že keď je tam dužina tak by to malo mať aj vitamíny (i keď aj bez dužiny ved vitaminy su´(aj) v štave) lebo mne iba ide o to, aby to bolo ako ovocie čiže vitaminy.
Odporúčam Rio šťavy v obrázku nado mnou. Napríklad taký ananás je síce bez dužiny, ale šťava je nepasterizovaná a za studena lisovaná.
(Tvoj problém môže byť, že ich treba vypiť rýchlo, ale mrazenie by to vyriešilo...)
Neviem nikto nevie ako tie stavy robia pri akých podmienkach co tam pridávajú a tak, zdravé určite nie zdravé je jest ovocie lebo človek ako ani nieje stavaný na to aby len tak zrazu vypil skonzumoval toľko stavy z ovocia, preto najzdravsia cesta je jest ovocie a zeleninu doma pripravenú, všetko to je len reklama a oblbovanie plus drahé ako všetky potraviny na svk
Relax mám najradšej, hlavne exotické ako kokos, limetka, ale aj všetky s dužinou sú fajn, a su to kvalitné džúsy, napr. Oproti vačšine neobsahujú aspartám
Možno je Relax dobrá značka, ale čerstvú šťavu ti nenahradí "100% džús" ktorý v krabici stojí v Tescu mesiac A o tom, že doma si môžeš pripraviť kombinácie podľa chuti a od výmyslu sveta ani nehovorím. My doma si pripravujeme čerstvé šťavy už roky a u lekára som naposledy bola na preventívnej prehliadke pripájam trochu inšpirácie pre začiatok » www.eujuicers.sk/sk/novinky/je-v... - veľmi aktuálne hlavne v týchto horúcich dňoch - nazdravie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale chutia dobre
no pochybujem ze by nejako prospievali zdraviu
aj ked mozno ani neublizia
Takže ak to neni zdravé nieje to ani nezdravé.
(Tvoj problém môže byť, že ich treba vypiť rýchlo, ale mrazenie by to vyriešilo...)